SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Babagan awake dhewe

Shanghai Tops Group Co., Ltd.

Shanghai Tops Group Co., Ltd. diadegake ing taun 2000, minangka pemasok kualitas paling dhuwur sing melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan bubuk & granule lan garis pengepakan, uga proyek turnkey sing gegandhengan.

BABAGAN AWAKE DHEWE

TOP

Kita spesialis ing bidang ngrancang, manufaktur, sade, lan nglayani baris lengkap mesin kanggo macem-macem jinis.bubuklan produk granular kayamesin pencampur pita pindho, tunggal or mesin pencampur paddle poros ganda, mesin ngisi auger, multi-head timbangan,mesin ngisi cairan, mesin capping, mesin labelinglan liya-liyane.Target utama kerja yaiku nawakake produk sing ana gandhengane karo industri panganan, industri pertanian, industri kimia, lan lapangan farmasi lan liya-liyane.

We dumunung ing Shanghai, China karo akses transportasi trep.Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap.Kajaba iku, kita wis entuk sertifikat CE & JMP.Ora mung laris ing kabeh kutha lan provinsi ing saindhenging China, nanging uga produk kita diekspor menyang klien ing negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika Utara & Kidul, Australia Asia uga Afrika.Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM.Apa milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.Punapa mawon sampeyan pangguna utawa wholesaler, mesin kita bisa selaras miturut requirement ing desain fungsi utawa konfigurasi.Amarga kita produsen, ora mung owah-owahan khusus ing fungsi nanging uga desain outlook malah spare parts, kita duwe kemampuan kanggo nggawe sampeyan wareg.

Sampeyan bisa entuk umur suwene sawise layanan saka kita: Kabeh mesin kita duwe garansi 2 taun, lan mesin duwe garansi 3 taun.Sampeyan bisa njaluk rega paling aksesoris saka kita.

We Value kita pelanggan lan darmabakti kanggo njaga sesambetan kanggo mesthekake terus kepuasan lan nggawe hubungan win-win.Ayo padha kerja keras lan nggawe sukses sing luwih gedhe ing mangsa ngarep!

TEAM KITA

TOP

TIM
TIM 1

PAMERAN

TOP

Pameran
Pameran1
Pameran7
Pameran8

PELANGGAN

TOP

SERTIFIKASI

TOP

sertifikasi1