SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Capping Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin Capping Botol Otomatis TP-TGXG-200 digunakake kanggo nutup tutup botol kanthi otomatis.Iki digunakake digunakake ing panganan, farmasi, industri kimia lan liya-liyane.Ora ana watesan babagan wujud, materi, ukuran botol normal lan tutup sekrup.Jinis capping terus-terusan ndadekake TP-TGXG-200 adaptasi karo macem-macem kecepatan garis pengepakan.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan umum

Mesin Capping Botol Otomatis TP-TGXG-200 digunakake kanggo nutup tutup botol kanthi otomatis.Iki digunakake digunakake ing panganan, farmasi, industri kimia lan liya-liyane.Ora ana watesan babagan wujud, materi, ukuran botol normal lan tutup sekrup.Jinis capping terus-terusan ndadekake TP-TGXG-200 adaptasi karo macem-macem kecepatan garis pengepakan.Mesin iki pancen duwe macem-macem tujuan, sing ditrapake kanthi wiyar lan gampang dioperasikake.Dibandhingake karo jinis kerja intermiten tradisional, TP-TGXG-200 luwih efisiensi dhuwur, tekanan sing luwih kenceng, lan kurang gawe piala kanggo tutup.

Aplikasi

Mesin capping otomatis bisa digunakake ing botol kanthi tutup sekrup ing macem-macem ukuran, wujud uga bahan.

A. Ukuran botol
Cocog kanggo botol kanthi diameter 20-120mm lan dhuwure 60-180mm.Nanging bisa disesuaikan karo ukuran botol sing cocog ngluwihi kisaran iki.

Mesin Capping Otomatis1

B. Wujud botol
Mesin capping otomatis bisa ditrapake ing macem-macem wujud kayata kothak bunder utawa wangun rumit.

Mesin Capping Otomatis2
Mesin Capping Otomatis4
Mesin Capping Otomatis3
Mesin Capping Otomatis5

C. Bahan botol lan tutup
Apa wae plastik kaca utawa logam, mesin capping otomatis bisa nangani kabeh.

Mesin Capping Otomatis6
Mesin Capping Otomatis7

D. jinis tutup Screw
Mesin capping otomatis bisa ngaco kabeh jinis tutup sekrup, kayata pompa, semprotan, tutup tutup lan liya-liyane.

Mesin Capping Otomatis8
Mesin Capping Otomatis9
Mesin Capping Otomatis 10

E. Industri
Mesin capping otomatis bisa gabung karo kabeh jinis industri, ora preduli bubuk, cairan, garis pengepakan granul, utawa panganan, obat, kimia utawa industri liyane.Ing endi wae ana tutup sekrup, ana mesin capping otomatis sing bisa digunakake.

Proses konstruksi lan kerja

Mesin Capping Otomatis11

Iki kalebu mesin capping lan feeder tutup.
1. Cap feeder
2. Cap manggonke
3. Separator botol
4. Capping gembong
5. Sabuk clamping botol
6. Sabuk pengangkut botol

Ing ngisor iki minangka proses kerja

Mesin Capping Otomatis12

Fitur

■ Digunakake ing botol lan tutup saka macem-macem wujud lan materi.

■ PLC & kontrol layar tutul, gampang operate.

■ Gampang operasi lan gampang imbuhan, nyimpen luwih akeh sumber manungsa uga biaya wektu.

■ Kacepetan dhuwur lan luwes, sing cocok kanggo kabeh jinis garis pengepakan.

■ Kinerja stabil lan dhuwur akurat.

■ Fungsi wiwitan tombol siji ndadekake akeh penak.

■ Desain rinci ndadekake mesin luwih humanized lan cerdas.

■ Rasio apik babagan tampilan mesin, desain lan tampilan tingkat dhuwur.

■ Awak mesin digawe saka SUS 304, ketemu standar GMP.

■ Kabeh bagean kontak karo botol lan tutup digawe saka safety materi kanggo pangan.

■ Layar tampilan digital kanggo nuduhake ukuran botol beda, kang bakal trep kanggo ngganti botol(Pilihan).

■ Sensor optronik kanggo mbusak botol sing ditutupi kesalahan (Pilihan).

■ Piranti ngangkat langkah kanggo feed ing tutup kanthi otomatis.

■ Tutup bagean Mudhun bisa mbusak lids adoh (dening udhara ndamu lan bobot ngukur).

■ Sabuk kanggo mencet tutup wis condhong, supaya bisa nyetel tutup menyang panggonan sing bener lan banjur mencet.

Cerdas

Gunakake prinsip keseimbangan tengah sing beda ing rong sisih tutup, mung tutup arah sing bener sing bisa dipindhah menyang ndhuwur.Tutup ing arah sing salah bakal tiba kanthi otomatis.

Sawise conveyor nggawa tutup ing ndhuwur, blower ngunekke tutup menyang trek tutup.

Mesin Capping Otomatis13
Mesin Capping Otomatis14

Sensor tutup kesalahan bisa ndeteksi tutup kuwalik kanthi gampang.Penghapus tutup kesalahan otomatis lan sensor botol, entuk efek capping sing apik

Pamisah botol bakal misahake botol saka saben liyane kanthi nyetel kacepetan obah botol ing posisi kasebut.Botol bunder biasane mbutuhake siji separator, lan botol kothak butuh rong separator sing ngelawan.

Mesin Capping Otomatis16
Mesin Capping Otomatis17

Piranti deteksi kekurangan tutup ngontrol feeder tutup sing mlaku lan mandheg kanthi otomatis.Ana loro sensor ing loro-lorone saka trek tutup, siji kanggo mriksa yen trek kapenuhan tutup, liyane kanggo mriksa yen trek kosong.

Mesin Capping Otomatis18

Efisien

Kacepetan maksimum conveyor botol lan pakan tutup bisa tekan 100 bpm, sing ndadekake mesin kanthi kecepatan dhuwur sing cocog karo macem-macem garis pengepakan.

Telung pasang gembong corak tutup mati cepet.Saben pasangan nduweni fungsi tartamtu.Pasangan pisanan bisa nguripake mbalikke kanggo nggawe tutup panggonan angel ing posisi sing bener.Nanging bisa nggawe tutup ngowahi mudhun kanggo nggayuh posisi sing cocog kanthi cepet bebarengan karo roda pasangan kaloro nalika tutup normal.Pasangan katelu nyetel rada nyenyet tutup, supaya kacepetan sing paling alon ing antarane kabeh gembong.

Mesin Capping Otomatis19
Mesin Capping Otomatis20

trep

Dibandhingake karo pangaturan roda tangan saka pemasok liyane, siji tombol kanggo ngunggahake utawa nyuda kabeh piranti capping luwih trep.

Papat ngalih saka kiwa menyang tengen digunakake kanggo nyetel kacepetan conveyor botol, ngawat-ngawati botol, cap climbing lan pamisahan botol.Nelpon bisa nuntun operator kanggo nggayuh kacepetan sing cocog kanggo saben jinis paket kanthi gampang.

Mesin Capping Otomatis21
Mesin Capping Otomatis22

Roda tangan kanggo ngganti jarak antarane rong sabuk clamp botol kanthi gampang.Ana rong roda ing rong ujung sabuk clamping.Nelpon ndadékaké operator tekan posisi sing bener nalika ngganti ukuran botol.

Ngalih kanggo nyetel jarak antarane capping wheel lan tutup.Sing luwih cedhak jarak, tutup sing luwih kenceng.Nelpon mbantu operator nemokake jarak sing paling cocog.

Mesin Capping Otomatis23
Mesin Capping Otomatis24

Gampang operate
PLC & kontrol layar tutul karo program operasi prasaja, nggawe karya luwih gampang lan luwih efisien.

Mesin Capping Otomatis25
Mesin Capping Otomatis26

Tombol darurat kanggo mungkasi mesin kanthi cepet, supaya operator tetep aman.

Mesin Capping Otomatis27

Mesin Capping Botol TP-TGXG-200

Kapasitas

50-120 botol / min

ukuran

2100 * 900 * 1800 mm

Diameter botol

Φ22-120mm (selaras miturut syarat)

Dhuwur botol

60-280mm (selaras miturut syarat)

Ukuran tutup

Φ15-120mm

Bobot resik

350 kg

Tingkat qualified

≥99%

daya

1300W

Materi

Baja tahan karat 304

Tegangan

220V/50-60Hz (utawa selaras)

Ora.

jeneng

asale

Merk

1

Invertor

Taiwan

Delta

2

Layar tutul

Cina

TouchWin

3

Sensor Optronik Kab

Korea

Autonik

4

CPU

US

ATMEL

5

Antarmuka Chip

US

MEX

6

Tekan Sabuk

Shanghai

 

7

Motor Seri Kab

Taiwan

TALIKE/GPG

8

Rangka SS 304

Shanghai

BaoSteel

Mesin capping otomatis bisa nggarap mesin ngisi lan mesin label kanggo mbentuk garis pengepakan.

A. Botol unscrambler + auger pangisi + otomatis capping mesin + foil sealing mesin.

B. Unscrambler botol + pengisi auger + mesin capping otomatis + mesin penyegel foil + mesin label

Mesin Capping Otomatis28
Mesin Capping Otomatis29

AKSESORI in Box

■ Instruksi manual

■ Diagram listrik lan diagram sambungan

■ Pandhuan operasi safety

■ A pesawat saka bagean ngagem

■ Piranti pangopènan

■ Dhaptar konfigurasi (asal, model, spek, rega)

Mesin Capping Otomatis30
Mesin Capping Otomatis31
Mesin Capping Otomatis32

1. Instalasi tutup Lift lan tutup sistem manggonke.
(1) Instalasi tutup ngatur lan sensor deteksi.
Lift tutup lan sistem penempatan dipisahake sadurunge dikirim, pasang sistem ngatur tutup lan masang ing mesin capping sadurunge mbukak mesin.Sambungake sistem kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki:

Sensor inspeksi tutup kurang (mandeg mesin)

Mesin Capping Otomatis33

a.Sambungake trek panggonan tutup lan ramp karo sekrup soyo tambah.
b.Sambungake kabel motor nganggo plug ing sisih tengen panel kontrol.
c.Sambungake sensor inspeksi tutup lengkap karo amplifier sensor 1.
d.Sambungake sensor inspeksi tutup kekurangan karo amplifier sensor 2.

Nyetel amba saka chain climbing tutup: amba saka chain climbing tutup wis diatur miturut tutup sampel diwenehake dening sampeyan sadurunge kiriman.Yen perlu kanggo ngganti spesifikasi tutup (mung ngganti ukuran, ora diganti jinis tutup), mangga nyetel amba saka cap climbing chain dening sudhut nyetel sekrup nganti chain mung bisa ngirim munggah tutup kang condong ing chain karo sisih ndhuwur. .Indikasi minangka nderek:

Mesin Capping Otomatis34
Mesin Capping Otomatis35

Tutup ing negara A arah sing bener nalika chain climbing tutup nggawa tutup munggah.
Tutup ing negara B bakal nyelehake menyang tank kanthi otomatis yen chain ana ing amba tepat.
(2) Nyetel sistem tutup tutup (chute)
Sudut ngeculake chute lan spasi wis disetel miturut sampel sing diwenehake.Biasane yen ora ana spesifikasi botol utawa tutup anyar liyane, setelan kasebut ora kudu diatur.Lan yen ana spesifikasi luwih saka 1 spesifikasi botol utawa tutup, klien kudu dhaptar item ing kontrak utawa lampiran kanggo mesthekake pabrik ninggalake papan sing cukup kanggo modifikasi luwih lanjut.Cara pangaturan kaya ing ngisor iki:

Mesin Capping Otomatis36

Nyetel dhuwur saka sistem tutup tutup: Mangga ngeculke sekrup sing dipasang sadurunge nguripake rodha gagang 1.
Sekrup pangaturan bisa nyetel dhuwur papan chute.
Roda nangani 2 (ing sisih loro) bisa nyetel jembaré papan chute.

(3) Nyetel bagean penet tutup
Tutup bakal nutupi cangkeme botol saka chute kanthi otomatis nalika botol dipakani menyang area bagean penekan tutup.Bagean penet tutup bisa uga diatur amarga dhuwure botol lan tutup.Bakal mengaruhi kinerja capping yen tekanan ing tutup ora cocog.Yen posisi cap press bagean dhuwur banget, kinerja mencet bakal dipengaruhi.Lan yen posisi banget kurang, tutup utawa botol bakal rusak.Biasane, dhuwure bagean penet tutup wis disetel sadurunge dikirim.Yen pangguna perlu nyetel dhuwur, cara pangaturan kasebut yaiku:

Mesin Capping Otomatis37

Mangga ngeculke meneng soyo tambah sadurunge nyetel dhuwur tutup mencet bagean.
Ana bagean penet tutup liyane karo mesin sing pas karo botol sing paling cilik, cara pangowahan ditampilake ing video kasebut.

(4).Nyetel tekanan udara kanggo nyebul tutup menyang chute.

Mesin Capping Otomatis38

2. Nyetel dhuwur saka bagean utama minangka kabèh.
Dhuwur bagean utama kayata struktur fix botol, roda spin elastis permen karet, bagean penet tutup bisa diatur kanthi lengkap kanthi lift mesin.Tombol kontrol elevator mesin ana ing sisih tengen panel kontrol.Pangguna kudu ngeculake sekrup sing dipasang ing rong pilar dhukungan sadurunge miwiti lift mesin.
ø tegese mudhun lan ø tegese munggah.Kanggo mesthekake yen posisi gembong muter cocog karo tutup.Mangga mateni daya elevator lan nyepetake sekrup pemasangan sawise nyetel.

Mesin Capping Otomatis39

Cathetan: Mangga pencet tombol angkat (ijo) kabeh wektu nganti entuk posisi sing bener.Kacepetan lift alon banget, sabar ngenteni.

3. Nyetel roda spin elastis gum (telung pasang roda spin)
Ing dhuwur saka muter wheel diatur dening elevator mesin.
Jembare pasangan roda muter diatur miturut diameter tutup.
Biasane jarak antarane sepasang rodha 2-3mm kurang saka diameter tutup.Operator bisa nyetel jembaré muter wheel dening nangani wheel B. (saben nangani wheel bisa nyetel relatif muter wheel ).

Mesin Capping Otomatis40

Mangga ngeculake sekrup sing dipasang sadurunge nyetel roda gagang B.

4. Nyetel struktur fix botol.
Posisi fix botol bisa diatur kanthi nyetel posisi struktur fix lan sumbu link.Yen posisi fix banget kurang ing botol, botol gampang dilebokake nalika dipakani utawa ditutup.Ing nalisir yen posisi fix dhuwur banget ing botol, iku bakal disturb apa sing tepat saka gembong muter.Priksa manawa garis tengah struktur konveyor lan botol ana ing garis sing padha sawise diatur.

Mesin Capping Otomatis41

Nguripake gagang wheel A (kanggo nguripake nangani dening 2 tangan bebarengan) kanggo nyetel kadohan antarane botol fix sabuk.Supaya struktur bisa ndandani botol kanthi apik sajrone proses mencet.

Dhuwur sabuk fix botol biasane diatur dening elevator mesin.

(Ati-ati: Operator bisa nyetel dhuwur sabuk fix botol ing ruang lingkup mikro sawise ngeculake sekrup sing dipasang ing poros link 4.)

Yen operator kudu mindhah sabuk fix ing sawetara amba, mangga nyetel posisi sabuk sawise loosen meneng 1 lan meneng 2 bebarengan, lan yen operator kudu nyetel dhuwur saka sabuk ing sawetara cilik, please ngeculke meneng 1 mung, lan nguripake tombol imbuhan .

Mesin Capping Otomatis43

5. Nyetel spasi botol nyetel wheel lan mangetan.
Operator kudu ngganti posisi roda penyetel ruang botol lan pager nalika ngganti spesifikasi botol.Spasi antarane rodha nyetel spasi lan mangetan kudu 2-3mm kurang saka diameteripun saka botol.Pesthekake manawa garis tengah konveyor lan struktur ndandani botol ana ing garis sing padha sawise diatur.
Loosen nyetel sekrup bisa nyetel posisi saka papan botol nyetel wheel.
Nangani nyetel longgar bisa nyetel jembaré saka mangetan ing loro-lorone saka conveyor.

Mesin Capping Otomatis44

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: