SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Pangisi Auger bubuk

Katrangan singkat:

Shanghai Tops-group minangka produsen mesin pengisi auger.Kita duwe kapasitas produksi sing apik uga teknologi canggih pengisi bubuk auger.We duwe servo auger pangisi paten katon.


Detail Produk

Tag produk

Video

Tops-packing auger pangisi

Shanghai Tops-group minangka produsen mesin pengisi auger.Kita duwe kapasitas produksi sing apik uga teknologi canggih pengisi bubuk auger.We duwe servo auger pangisi paten katon.

Ing ndhuwur iku, wektu produksi rata-rata mung 7 dina ing desain standar.

Kajaba iku, kita duwe kemampuan kanggo ngatur pangisi auger miturut kabutuhan sampeyan.Kita bisa ngasilake pangisi auger adhedhasar gambar desain lan logo utawa informasi perusahaan ing label mesin.Kita uga bisa nyedhiyakake bagean pangisi auger.Yen sampeyan duwe konfigurasi obyek, kita uga bisa nggunakake merek tartamtu.

Pangisi Auger bubuk1

Teknologi kunci pangisi auger servo

■ Motor servo: Kita nggunakake motor servo Delta merek Taiwan kanggo ngontrol auger, supaya bisa nggayuh akurasi bobot sing dhuwur.Merek bisa ditunjuk.
Servomotor minangka aktuator rotary utawa aktuator linier sing ngidini kontrol posisi sudut utawa linear, kecepatan lan akselerasi sing tepat.Iki kalebu motor sing cocog karo sensor kanggo umpan balik posisi.Uga mbutuhake controller relatif canggih, asring modul darmabakti dirancang khusus kanggo nggunakake servomotors.

■ Komponen tengah: Komponen tengah auger minangka bagean paling penting kanggo pengisi auger.
We nindakake proyek apik ing komponen tengah, Processing akurasi lan perakitan.Akurasi pangolahan lan perakitan ora katon kanthi mripat langsung lan ora bisa dibandhingake kanthi intuisi, nanging bakal katon nalika nggunakake.

■ Concentricity dhuwur: Akurasi ora bakal dhuwur yen ora ana concentricity dhuwur ing auger lan poros.
Kita nggunakake poros merek terkenal ing donya antarane auger lan motor servo.

Pangisi Auger bubuk2

■ Motor servo: Kita nggunakake motor servo Delta merek Taiwan kanggo ngontrol auger, supaya bisa nggayuh akurasi bobot sing dhuwur.Merek bisa ditunjuk.
Servomotor minangka aktuator rotary utawa aktuator linier sing ngidini kontrol posisi sudut utawa linear, kecepatan lan akselerasi sing tepat.Iki kalebu motor sing cocog karo sensor kanggo umpan balik posisi.Uga mbutuhake controller relatif canggih, asring modul darmabakti dirancang khusus kanggo nggunakake servomotors.

■ Komponen tengah: Komponen tengah auger minangka bagean paling penting kanggo pengisi auger.
We nindakake proyek apik ing komponen tengah, Processing akurasi lan perakitan.Akurasi pangolahan lan perakitan ora katon kanthi mripat langsung lan ora bisa dibandhingake kanthi intuisi, nanging bakal katon nalika nggunakake.

■ Mesin presisi: Kita nggunakake mesin panggilingan kanggo gilingan auger ukuran cilik, sing ndadekake auger nduweni jarak sing padha lan wangun sing akurat banget.
■ Rong mode ngisi: Bisa diowahi ing antarane mode bobot lan mode volume.

Mode volume:
Volume wêdakakêna digawa mudhun dening meneng ngowahi siji babak tetep.Kontroler bakal ngetung pirang-pirang giliran sing kudu diuripake kanggo nggayuh bobot ngisi target.

Mode bobot:
Ana sel beban ing piring ngisi kanggo ngukur bobot ngisi pas wektune.
Isi pisanan cepet lan ngisi massa kanggo entuk 80% bobot ngisi target.
Isi kaping pindho alon lan akurat kanggo nambah 20% liyane miturut bobot ngisi pas wektune.

harga mesin pengisi auger
Klik ing kene kanggo entuk rega pangisi auger utawa pangisi auger sing didol.

Jinis mesin pangisi Auger
Pengisi Auger Semi-otomatis

Pangisi Auger bubuk3

Pengisi auger semi-otomatis cocog kanggo ngisi kacepetan sing sithik.Amarga operator kudu nyelehake botol ing piring ing sangisore pangisi lan mindhah botol sawise diisi kanthi manual.Bisa nangani paket botol lan kantong.Hopper duwe pilihan saka stainless steel lengkap.Lan sensor bisa milih antarane sensor garpu tala lan sensor fotoelektrik.Sampeyan bisa njaluk pangisi auger cilik lan model standar uga pangisi auger model tingkat dhuwur kanggo bubuk saka kita.

Model

TP-PF-A10

TP-PF-A11

TP-PF-A14

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

11L

25L

50L

Packing Bobot

1-50g

1 - 500 g

10 - 5000 g

Dosis bobot

Miturut auger

Miturut auger

Miturut auger

Bobot Umpan Balik

Miturut skala off-line (ing gambar)

Miturut skala off-line (ing gambar)

Miturut skala off-line (ing gambar)

Akurasi Packing

≤ 100g, ≤±2%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Kacepetan Isi

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

Power Supply

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,84 KW

0,93 KW

1,4 KW

Total Bobot

90 kg

160 kg

260 kg

Sakabèhé Dimensi

590 × 560 × 1070 mm

800 × 790 × 1900 mm

1140 × 970 × 2200 mm

Semi-otomatisPengisi Augerkaro Kantong Clamp

Pangisi Auger bubuk4

Iki semi-otomatispengisi augerkaro penjepit kantong cocok kanggo ngisi kantong.Clamp kantong bakal nahan tas kanthi otomatis sawise stamping piring pedal.Bakal ngeculake tas kanthi otomatis sawise diisi.TP-PF-B12 duwe piring kanggo mundhakaken lan tiba tas sak Isi kanggo ngurangi bledug lan kesalahan bobot amarga iku model amba.Nalika wêdakakêna dispense saka mburi pangisi kanggo ngisor tas, gravitasi bakal mimpin kesalahan amarga ana sel mbukak ndeteksi bobot nyata-wektu.Piring mundhakaken tas supaya tabung ngisi bakal nempel ing tas.Lan piring tiba alon-alon sajrone ngisi.

Model

TP-PF-A11S

TP-PF-A14S

TP-PF-B12

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

25L

50L

100L

Packing Bobot

1 - 500 g

10 - 5000 g

1 kg - 50 kg

Dosis bobot

Miturut sel mbukak

Miturut sel mbukak

Miturut sel mbukak

Bobot Umpan Balik

Umpan balik bobot online

Umpan balik bobot online

Umpan balik bobot online

Akurasi Packing

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

1 – 20kg, ≤±0,1-0,2%, >20kg, ≤±0,05-0,1%

Kacepetan Isi

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

2-25 kaping saben menit

Power Supply

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,93 KW

1,4 KW

3,2 KW

Total Bobot

160 kg

260 kg

500kg

Sakabèhé Dimensi

800 × 790 × 1900 mm

1140 × 970 × 2200 mm

1130 × 950 × 2800 mm

Line-jinis OtomatisPengisi Augerkanggo Botol

Pangisi Auger bubuk5

Jinis-line otomatispengisi augerditrapake ing ngisi botol bubuk.Bisa disambungake karo feeder bubuk, mixer bubuk, mesin capping lan mesin label kanggo mbentuk garis pengepakan otomatis.Conveyor nggawa botol lan stopper botol nahan botol supaya wadhah botol bisa ngunggahake botol ing sangisore pengisi.Conveyor mindhah botol maju sawise diisi kanthi otomatis.Bisa nangani macem-macem ukuran botol ing siji mesin lan cocok kanggo pangguna sing duwe luwih saka siji paket dimensi.
Baja tahan karat sing mandheg lan hopper baja tahan karat iku opsional.Ana rong jinis sensor kasedhiya.Lan bisa disesuaikan kanggo nambah fungsi bobot online kanggo entuk presisi sing dhuwur banget.

Model

TP-PF-A21

TP-PF-A22

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

25L

50L

Packing Bobot

1 - 500 g

10 - 5000 g

Dosis bobot

Miturut auger

Miturut auger

Bobot Umpan Balik

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Akurasi Packing

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

Kacepetan Isi

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,2 KW

1,6 KW

Total Bobot

160 kg

300 kg

Sakabèhé Dimensi

1500 × 760 × 1850 mm

2000 × 970 × 2300 mm

Rotary otomatisPengisi Auger

Pangisi Auger bubuk6

Rotarypengisi augerdigunakake kanggo ngisi bubuk menyang botol kanthi kacepetan dhuwur.Pengisi auger jenis iki cocog kanggo pelanggan sing mung duwe siji utawa rong botol ukuran diameter amarga roda botol mung bisa nangani siji diameter.Nanging, akurasi lan kacepetan luwih apik tinimbang pengisi auger jinis garis.Kajaba iku, jinis rotary duwe fungsi timbangan lan penolakan online.Pengisi bakal ngisi wêdakakêna miturut bobot ngisi wektu nyata, lan fungsi penolakan bakal ndeteksi lan nyingkirake bobot sing ora cocog.
Tutup mesin iku opsional.

Model

TP-PF-A31

TP-PF-A32

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

35L

50L

Packing Bobot

1-500g

10 - 5000 g

Dosis bobot

Miturut auger

Miturut auger

Ukuran wadhah

Φ20~100mm,H15~150mm

Φ30~160mm, H50~260mm

Akurasi Packing

≤ 100g, ≤±2% 100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1% ≥500g,≤±0,5%

Kacepetan Isi

20 - 50 kaping saben menit

20 - 40 kaping saben menit

Power Supply

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,8 KW

2,3 KW

Total Bobot

250 kg

350 kg

Sakabèhé Dimensi

1400 * 830 * 2080 mm

1840 × 1070 × 2420 mm

Pangisi auger sirah dobel kanggo bubuk

Pangisi Auger bubuk7

Pangisi auger sirah kaping pindho cocog kanggo ngisi kacepetan dhuwur.Kacepetan maksimal lan tekan 100bpm.Sistem penimbangan lan nolak mriksa nyegah boros produk sing larang amarga kontrol bobot kanthi akurasi sing dhuwur.Iki digunakake sacara wiyar ing baris produksi bubuk susu.

Mode dosis

Isi dobel garis dobel kanthi bobot online

Ngisi Bobot

100 – 2000 g

Ukuran Wadhah

Φ60-135mm;H 60-260 mm

Akurasi Isi

100-500g, ≤±1g;≥500g, ≤±2g

Kacepetan Isi

Ndhuwur 100 kaleng / min (#502), Ndhuwur 120 kaleng / min (#300 ~ #401)

Power Supply

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

5,1 kw

Total Bobot

650 kg

Pasokan Udara

6kg/cm 0.3cbm/min

Sakabèhé Dimensi

2920x1400x2330mm

Volume Hopper

85L (Utama) 45L (Assist)

Sistem Packing Powder

Nalika pangisi auger bisa digunakake karo mesin pengepakan, dadi mesin pengepakan bubuk.Bisa disambungake karo gulung film sachet nggawe ngisi lan mesin sealing, utawa mesin pengepakan doypack mini lan mesin pembungkus kantong rotary utawa kantong sing wis dibentuk.

Pangisi Auger bubuk8

Fitur pangisi Auger

■ Nguripake auger kanggo njamin akurasi ngisi dhuwur.
■ kontrol PLC karo layar demek, kang gampang kanggo operate.
■ Motor servo nyopir auger kanggo njamin kinerja sing stabil.
■ Cepet copot hopper gampang reresik tanpa alat.
■ Mesin wutuh bahan stainless steel 304.
■ Fungsi bobot online lan nelusuri proporsi saka materi ngatasi kangelan ngisi owah-owahan bobot disebabake owah-owahan saka Kapadhetan materi.
■ Tansah 20 set resep-resep ing program kanggo gampang nggunakake mengko.
■ Ngganti auger kanggo ngemas produk sing beda-beda kanthi bobot sing beda, saka bubuk alus nganti partikel.
■ Kanthi fungsi nolak bobot substandard.
■ Antarmuka multibasa
Daftar Konfigurasi.A,

Pangisi Auger bubuk09

Ora.

jeneng

Pro.

Merk

1

PLC

Taiwan

DELTA

2

Layar tutul

Taiwan

DELTA

3

Servo motor

Taiwan

DELTA

4

Servo driver

Taiwan

DELTA

5

Ngalih bubuk
pasokan

 

Schneider

6

Ngalih darurat

 

Schneider

7

Kontaktor

 

Schneider

8

Relay

 

omron

9

Ngalih jarak

Korea

Autonik

10

Sensor level

Korea

Autonik

B: Aksesoris

Ora.

jeneng

Jumlah

Tetembungane

1

Sekring

10 pcs

Pangisi Auger bubuk11

2

Ngalih goyang

1 pcs

3

1000 g Saos

1 pcs

4

Soket

1 pcs

5

Pedal

1 pcs

6

Konektor plug

3 pcs

C: kothak piranti

Ora.

jeneng

Jumlah

Tetembungane

1

Spanner

2 pcs

Pangisi Auger bubuk12

2

Spanner

1 set

3

Obeng slotted

2 pcs

4

obeng Phillips

2 pcs

5

Manual pangguna

1 pcs

6

Daftar kemasan

1 pcs

Rincian pangisi Auger

1. Hopper opsional

Pangisi Auger bubuk13

Hopper setengah mbukak
Hopper pamisah tingkat iki
gampang kanggo mbukak lan ngresiki.

Pangisi Auger bubuk14

Hopper gantung
Hopper gabungan cocok kanggo bubuk sing apik banget amarga ora ana celah ing bagian ngisor hopper

2. Mode ngisi

Bisa ngalih ing antarane mode bobot lan mode volume.

Mode volume
Volume wêdakakêna digawa mudhun dening meneng ngowahi siji babak tetep.Kontroler bakal ngetung pirang-pirang giliran sing kudu diuripake kanggo nggayuh bobot ngisi target.

Mode bobot
Ana sel beban ing piring ngisi kanggo ngukur bobot ngisi pas wektune.
Isi pisanan cepet lan ngisi massa kanggo entuk 80% bobot ngisi target.
Isi kaping pindho alon lan akurat kanggo nambah 20% liyane miturut bobot ngisi pas wektune.

Mode bobot nduweni akurasi sing luwih dhuwur nanging kacepetan sing luwih murah.

Pangisi Auger bubuk13

Pangisi Auger saka pemasok liyane mung siji mode: mode volume

3. Auger mbenakake cara

Pangisi Auger bubuk17

Shanghai Tops-kelompok: jinis meneng
Ora ana longkangan kanggo
bubuk kanggo ndhelikake ing njero,
lan gampang kanggo ngresiki

Pangisi Auger bubuk18

supplier liyane: jinis Hang
Ana bakal wêdakakêna ndhelikake nang bagean sambungan hang, kang angel kanggo ngresiki, lan bakal nguripake ala malah rereged wêdakakêna seger.

4. Roda tangan

Pangisi Auger bubuk19

Shanghai Tops-klompok

Pangisi Auger bubuk20

Supplier liyane

Cocog kanggo ngisi botol / tas kanthi dhuwur sing beda.Nguripake roda tangan kanggo munggah lan mudhun ngisi.Lan wadhah kita luwih kenthel lan luwih kuwat tinimbang liyane.

5. Pangolahan

Shanghai Tops-klompok
welding lengkap, kalebu pinggiran hopper.
Gampang kanggo ngresiki

Shanghai Tops-grup 0101
Supplier liyane

6. Pangkalan Motor

6. Pangkalan Motor

7. Outlet udara

7. Outlet udara

Kabeh mesin digawe saka SS304 kalebu basa lan nduwèni motor, kang kuwat lan tingkat dhuwur.
Sing nduwèni motor ora SS304.

8. Loro akses output
Botol karo ngisi qualified
bobot dadi liwat siji akses
Botol kanthi ngisi sing ora cocog
bobot bakal ditolak kanthi otomatis
menyang akses liyane ing sabuk.

Pangisi Auger bubuk26

9. Beda ukuran metering auger lan ngisi nozzles
Prinsip pangisi auger yaiku volume bubuk sing diturunake kanthi ngowahi siji bunder tetep.Dadi macem-macem ukuran auger bisa digunakake ing macem-macem bobot bobot kanggo nggayuh akurasi sing luwih dhuwur lan ngirit wektu.
Ana tabung auger ukuran sing cocog kanggo saben ukuran auger.
contone, dia.Sekrup 38mm cocog kanggo ngisi 100g-250

Pangisi Auger bubuk27

Ing ngisor iki yaiku ukuran auger lan kisaran bobot ngisi sing gegandhengan
Ukuran Cup lan Range Isi

dhawuh

Cangkir

Diameter njero

Diameter njaba

Range Pengisian

1

8#

8

12

 

2

13#

13

17

 

3

19#

19

23

5-20 g

4

24#

24

28

10-40 g

5

28#

28

32

25-70 g

6

34#

34

38

50-120 g

7

38#

38

42

100-250 g

8

41#

41

45

230-350 g

9

47#

47

51

330-550 g

10

53#

53

57

500-800 g

11

59#

59

65

700-1100 g

12

64#

64

70

1000-1500g

13

70#

70

76

1500-2500g

14

77#

77

83

2500-3500g

15

83#

83

89

3500-5000g

Yen sampeyan ora yakin ukuran auger cocok, hubungi kita lan kita bakal milih ukuran auger paling cocok kanggo sampeyan.

Pameran pabrik pengisi Auger

Pangisi Auger bubuk28
Pangisi Auger bubuk29

Pengolahan pengisi auger

Pangisi Auger bubuk30

Desain Dibantu Komputer

panggilingan

pengeboran

Pangisi Auger bubuk31

Nguripake

mlengkung

welding

Pangisi Auger bubuk32

Polishing

buffing

kontrol elektrik

■ Tambah Grease sethitik ing nglakoake chain motor sapisan ing telung utawa patang sasi.
■ Strip sealing ing loro-lorone hopper dadi tuwa meh setaun mengko.Ganti yen perlu.
■ Hopper resik ing wektu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED