SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Produk

  • Pengisi Auger Otomatis Tingkat Dhuwur

    Pengisi Auger Otomatis Tingkat Dhuwur

    Katrangan Umum Pengisi auger semi otomatis jinis iki bisa nindakake kerja dosis lan ngisi.Amarga desain profesional khusus, dadi cocok kanggo bahan fluidity utawa kurang cairan, kaya bubuk kopi, glepung gandum, bumbu, minuman padat, obat-obatan Veterinary, dextrose, pharmaceuticals, bubuk talcum, pestisida pertanian, pewarna, lan liya-liyane. .Fitur ● Lathing auger screw kanggo njamin akurasi ngisi sing tepat ● Kontrol PLC lan tampilan layar tutul ● Servo motor drive s...
  • Pengisi Auger Otomatis Rotary Kepala Tunggal

    Pengisi Auger Otomatis Rotary Kepala Tunggal

    Katrangan Umum Seri iki bisa nindakake pakaryan ngukur, bisa nyekel, ngisi, bobot sing dipilih.Bisa dadi kabeh set bisa ngisi garis kerja karo mesin liyane sing gegandhengan, lan cocog kanggo ngisi kohl, bubuk glitter, mrico, mrico cayenne, susu bubuk, glepung beras, bubuk albumen, bubuk susu kedelai, bubuk kopi, bubuk obat, esensi lan rempah-rempah, lsp. Panggunaan mesin: -Mesin iki cocok kanggo macem-macem bubuk kayata: -Susu bubuk, glepung, beras bubuk, ...
  • Pengisi Bubuk Kepala Ganda (artikel)

    Pengisi Bubuk Kepala Ganda (artikel)

    Definisi Pengisi wêdakakêna sirah dual nyedhiyakake fenomena lan komposisi paling modern kanggo nanggepi penilaian kabutuhan industri, lan disertifikasi GMP.Mesin kasebut minangka konsep teknologi kemasan Eropa, nggawe tata letak luwih bisa dipercaya, awet, lan dipercaya.Kita ditambahi saka wolung nganti rolas stasiun.Minangka asil, amba rotasi siji turntable wis suda Ngartekno, Ngapikake kacepetan mlaku lan stabilitas Ngartekno.Mesin kasebut ...
  • Isi linear botol bunder lan garis kemasan

    Isi linear botol bunder lan garis kemasan

    Katrangan: Mesin dosis lan ngisi kanthi papat kepala auger minangka model kompak sing butuh ruang sithik lan ngisi kaping papat luwih cepet tinimbang sirah auger siji.Mesin iki minangka solusi kanggo nyukupi kabutuhan lini produksi.Iki dikontrol dening sistem terpusat.Saben jalur duwe rong kepala ngisi, saben bisa nindakake rong ngisi mandiri.Conveyor sekrup horisontal kanthi rong outlet bakal menehi bahan menyang rong hopper auger.Prinsip Kerja: -Filler 1 lan ...
  • Bisa ngisi lan baris produksi kemasan

    Bisa ngisi lan baris produksi kemasan

    Katrangan: Mesin dosis lan ngisi kanthi papat kepala auger minangka model kompak sing butuh ruang sithik lan ngisi kaping papat luwih cepet tinimbang sirah auger siji.Mesin iki minangka solusi kanggo nyukupi kabutuhan lini produksi.Iki dikontrol dening sistem terpusat.Saben jalur duwe rong kepala ngisi, saben bisa nindakake rong ngisi mandiri.Conveyor sekrup horisontal kanthi rong outlet bakal menehi bahan menyang rong hopper auger.Prinsip Kerja: -Filler 1 lan ...
  • Pangisi Auger Otomatis

    Pangisi Auger Otomatis

    Katrangan Umum Mesin iki minangka solusi lengkap lan ekonomis kanggo ngisi syarat baris produksi sampeyan.bisa ngukur lan ngisi bubuk lan granular.Isine Kepala Pengisi, konveyor rantai bermotor independen sing dipasang ing basis pigura sing kuat lan stabil, lan kabeh aksesoris sing dibutuhake kanggo mindhah lan posisi wadhah kanthi andal kanggo ngisi, ngeculake jumlah produk sing dibutuhake, banjur cepet mindhah wadhah sing diisi menyang liyane peralatan ing baris sampeyan (contone, cappers, l...
  • Mesin Pengisi Bubuk Semi-Otomatis

    Mesin Pengisi Bubuk Semi-Otomatis

    Apa sampeyan nggoleki pangisi bubuk kanggo panggunaan rumah tangga lan komersial?Banjur kita duwe kabeh sing dibutuhake.Terus maca!

  • Mesin Pengisi Auger Semi Otomatis

    Mesin Pengisi Auger Semi Otomatis

    Katrangan Produk Jinis iki bisa nindakake kerja dosis lan ngisi.Amarga desain profesional khusus, dadi cocok kanggo bahan fluidic utawa kurang-fluidity, kaya wêdakakêna kopi, glepung gandum, condiment, ngombe ngalangi, obatan Veterinary, dextrose, pharmaceuticals, aditif bubuk, wêdakakêna talcum, pestisida tetanèn, dyestuff, lan liya-liyane.Fitur Lathing auger screw kanggo njamin akurasi ngisi kontrol PLC lan tampilan layar tutul Servo motor drive screw kanggo njamin ...
  • Dobel Shaft Paddle Mixer
  • Screw Conveyor

    Screw Conveyor

    Katrangan Produk Katrangan Aplikasi Mesin Capping Botol minangka mesin capping otomatis kanggo mencet lan nutup tutup ing botol.Iku dirancang khusus kanggo baris packing otomatis.Beda karo mesin capping jinis intermiten tradisional, mesin iki minangka jinis capping sing terus-terusan.Dibandhingake karo capping intermiten, mesin iki luwih efisien, mencet luwih kenceng, lan ora gawe piala ing tutup.Saiki wis akeh digunakake ing panganan, farmasi, pertanian, kimia ...
  • Single Shaft Paddle Mixer

    Single Shaft Paddle Mixer

    Deskripsi Produk Model Fitur Utama TPS-300 TPS-500 TPS-1000 TPS-1500 TPS-2000 TPS-3000 Volume efektif(L) 300 500 1000 1500 2000 3000 Volume lengkap(L) 820 50.000 6000000000000000000000000 Kacepetan puteran(rpm) 53 53 45 45 39 39 daya 5,5 7,5 11 15 18,5 22 Bobot total(kg) 660 900 1380 1850 2350 2900 Ukuran total 1330*1130*1130*1012 ...
  • Mesin Kemasan Tas Otomatis

    Mesin Kemasan Tas Otomatis

    Pambuka Brief Produk tas bisa katon nang endi wae ing gesang kita, apa sampeyan ngerti carane Pack produk iki menyang tas?Saliyane manual, mesin pangisi semi-otomatis, umume produk bagging yaiku mesin kemasan kanthi otomatis kanggo entuk kemasan.Mesin kemasan tas kanthi otomatis bisa ngrampungake bukaan tas, bukaan zipper, ngisi, fungsi sealing panas.Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan kayata industri panganan, industri kimia, industri farmasi, pertanian ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3