SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder

Katrangan singkat:

Mesin label botol ekonomis, mandiri lan gampang dioperasi.mesin label botol otomatis dilengkapi piwulang otomatis lan layar tutul program.Microchip dibangun ing nyimpen Setelan proyek beda, lan konversi cepet lan trep.


Detail Produk

Tag produk

Video

Abstrak deskriptif kanggo mesin label stiker botol

Mesin label botol ekonomis, mandiri lan gampang dioperasi.mesin label botol otomatis dilengkapi piwulang otomatis lan layar tutul program.Microchip dibangun ing nyimpen Setelan proyek beda, lan konversi cepet lan trep.

■ Label stiker self-adhesive ing ndhuwur, rata utawa amba radians lumahing prodhuk.
■ Produk Ditrapake: kothak utawa warata botol, tutup botol, komponen electrical etc.
■ Label Ditrapake: stiker adesif ing gulungan.

Fitur Utama kanggo mesin label botol bunder otomatis

■ Labeling kacepetan nganti 200 CPM
■ Sistem Kontrol Layar Tutul kanthi Memori Kerja
■ Kontrol Operator Langsung Lurus
■ Piranti nglindhungi pesawat lengkap tetep operasi anteng lan dipercaya
■ Ngatasi masalah ing layar & Menu Bantuan
■ Rangka baja tahan karat
■ Open Frame desain, gampang kanggo nyetel lan ngganti label
■ Variabel Speed ​​karo motor stepless
■ Label Count Down (kanggo roto pas nomer pesawat saka label) kanggo Auto Mati
■ Labeling otomatis, bisa independen utawa disambungake menyang baris produksi
■ Stamping Coding Piranti opsional

Spesifikasi kanggo mesin label otomatis

Arah kerja

Kiri → Kanan (utawa Kanan → Kiri)

diameteripun botol

30 ~ 100 mm

Jembaré label (maks)

130 mm

Panjang label (maks)

240 mm

Kacepetan Labeling

30-200 botol / menit

Kacepetan konveyor (maks)

25m/min

Sumber daya & konsumsi

0,3 KW, 220v, 1 Ph, 50-60HZ (Opsional)

ukuran

1600mm×1400mm×860mm (L × W × H)

Bobot

250 kg

Aplikasi

■ Kosmetik / perawatan pribadi

■ Bahan kimia rumah tangga

■ Panganan & wedang

■ Nutraceuticals

■ Farmasi

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder2

Komponen utama mesin label stiker

Spesifikasi

Merk

Pabrik

HMI

Layar tutul (Delta)

Delta Elektronik Kab

PLC

Mitsubishi

Mitsubishi Electronic Kab

konverter frekuensi

Mitsubishi

Mitsubishi Electronic Kab

Motor penarik label

Delta

Delta Elektronik Kab

Motor konveyor

WANSHSIN

Tai wan

WANSHSIN

Conveyor reducer

WANSHSIN

Tai wan

WANSHSIN

Sensor inspeksi label

Panasonic

Perusahaan Panasonic

Sensor inspeksi botol

Panasonic

Perusahaan Panasonic

Silinder tetep

AirTAC

AirTACklompok internasional

Katup solenoid tetep

AirTAC

AirTACklompok internasional

Rincian

Pemisah botol bisa ngontrol kacepetan ngirim botol kanthi nyetel kacepetan pemisah, lan operasi kasebut gampang lan trep.

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder001
Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder002

Roda tangan bisa munggah lan mudhun kabeh tabel label.

Mesin Label Otomatis Kanggo botol bunder004
Mesin Label Otomatis Kanggo botol bunder003

Bar meneng meneng bisa terus kabeh Tabel Labeling lan nggawe meja ing tingkat padha.

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder7
Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder8

Komponen listrik merek terkenal ing donya.

Piranti label sing dikontrol dening silinder udara.

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder005
Mesin Label Otomatis Kanggo botol bunder006

Motor langkah bisa disesuaikan dadi motor servo.

Layar tutul iku prasaja lan gampang kanggo operate.

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder11
Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder12

Tampilan pabrik

Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder15
Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder14
Mesin Labeling Otomatis Kanggo botol bunder15

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED