SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin ngisi & capping Cairan otomatis

Katrangan singkat:

Mesin capping ngisi puteran otomatis iki dirancang kanggo ngisi produk E-cair, krim lan saos menyang botol utawa kendi, kayata minyak sing bisa dipangan, sampo, deterjen cair, saos tomat lan liya-liyane.Iki digunakake kanggo ngisi botol lan botol kanthi volume, bentuk lan bahan sing beda-beda.


Detail Produk

Tag produk

Abstrak deskriptif

Mesin capping ngisi puteran otomatis iki dirancang kanggo ngisi produk E-cair, krim lan saos menyang botol utawa kendi, kayata minyak sing bisa dipangan, sampo, deterjen cair, saos tomat lan liya-liyane.Iki digunakake kanggo ngisi botol lan botol kanthi volume, bentuk lan bahan sing beda-beda.Bisa disesuaikan miturut syarat para pelanggan.Kita uga bisa nambah karo mesin capping, mesin labeling, malah sawetara peralatan pangolahan liyane kanggo nggawe lengkap.

Prinsip kerja

Mesin nganggo motor servo sing didorong, kontaner bakal dikirim menyang posisi kasebut, banjur kepala ngisi bakal nyilem menyang wadhah, volume ngisi lan wektu ngisi bisa diatur kanthi teratur.Nalika diisi nganti standar, motor servo munggah, wadhah bakal dikirim metu, siji siklus kerja wis rampung.

Karakteristik

■ Antarmuka Manungsa-mesin Lanjut.Volume ngisi bisa disetel langsung lan kabeh data bisa diatur lan disimpen.
■ Didorong dening motor servo ndadekake akurasi ngisi luwih dhuwur.
■ Piston baja tahan karat sing dipotong homocentric sing sampurna ndadekake mesin kanthi presisi dhuwur lan umur kerja dering sealing luwih suwe.
■ Kabeh bagean kontak materi digawe saka SUS 304. Iku resistance karat lan rampung ing tundhuk karo standar saka karesikan pangan.
■ Fungsi anti busa lan bocor.
■ Piston dikontrol dening motor servo supaya akurasi ngisi saben muncung ngisi bakal luwih stabil.
■ Kacepetan ngisi mesin ngisi silinder tetep.Nanging sampeyan bisa ngontrol kacepetan saben tumindak ngisi yen nggunakake mesin ngisi nganggo motor servo.
■ Sampeyan bisa nyimpen sawetara klompok paramèter ing mesin ngisi kita kanggo macem-macem botol.

Spesifikasi teknis

Jenis botol

Aneka macam botol plastik/kaca

Ukuran botol*

Min.Ø 10 mm maks.Ø 80 mm

Jenis topi

Screw alternatif ing tutup, alum.ROPP Kab

Ukuran Cap*

Ø 20 ~ Ø60 mm

Filing nozzles

1 sirah(bisa ngatur 2-4 kepala)

Kacepetan

15-25bpm (contone 15bpm@1000ml)

Volume Pengisian Alternatif*

200ml-1000ml

Akurasi ngisi

± 1%

Daya*

220V 50/60Hz 1.5kw

Kompres hawa dibutuhake

10L/min, 4~6bar

Ukuran mesin mm

Dawane 3000mm, jembaré 1250mm, dhuwur 1900mm

Bobot mesin:

1250kg

Gambar sampel

Mesin capping ngisi cairan otomatis1

Rincian

Kanthi panel kontrol layar tutul, operator mung kudu ngetik nomer kanggo nyetel parameter, nggawe luwih trep kanggo ngontrol mesin, ngirit wektu ing mesin testing.

Mesin capping ngisi cairan otomatis2
Mesin capping ngisi cairan otomatis3

Dirancang nganggo muncung ngisi pneumatik, cocog kanggo ngisi cairan sing luwih kenthel kaya lotion, minyak wangi, minyak atsiri.Nozzle bisa ngatur miturut kacepetan customer.

Mekanisme pakan tutup bakal ngatur tutup, tutup pakan kanthi otomatis nggawe mesin bisa mlaku.Feeder tutup bakal disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

Mesin capping ngisi cairan otomatis4
Mesin capping ngisi cairan otomatis5

Chuck ndandani botol kanggo muter lan ngencengi tutup botol.Cara capping jinis iki cocog kanggo macem-macem tutup botol kayata botol semprotan, botol banyu, botol penetes.

Dilengkapi mata listrik sing berkualitas tinggi, iki dirancang kanggo ndeteksi botol lan ngontrol saben mekanisme mesin kanggo nggarap utawa nyiapake proses sabanjure. Njamin kualitas produksi.

Mesin capping ngisi cairan otomatis6

Opsional

Mesin capping ngisi cairan otomatis7

1. Piranti dipakani tutup liyane
Yen tutup ora bisa nggunakake piring geter kanggo unscrambling lan dipakani, tutup elevator kasedhiya.

2. Botol unscrambling ngowahi meja
Tabel ngowahi botol iki minangka meja kerja dinamis kanthi kontrol frekuensi.Prosedure: lebokake botol menyang turntable bunder, banjur turntable muter menyang botol menyang sabuk conveying, capping diwiwiti nalika botol dikirim menyang mesin capping.

Yen diameteripun botol / lodhong gedhe, sampeyan bisa milih gedhe diameteripun unscrambling ngowahi meja, kayata 1000mm diameteripun, 1200mm diameteripun, 1500mm diameteripun.Yen diameteripun botol / lodhong cilik, sampeyan bisa milih meja ngowahi unscrambling diameter cilik, kayata diameteripun 600mm, diameteripun 800mm.

Mesin capping ngisi cairan otomatis9
Mesin capping ngisi cairan otomatis10

3. Utawa mesin unscrambling otomatis
Mesin unscrambling botol otomatis seri iki ngurutake botol bunder kanthi otomatis lan nyelehake kontainer ing conveyor kanthi kecepatan nganti 80 cpm.Mesin unscrambling iki nganggo sistem wektu elektronik.Operasi gampang lan stabil.Iki migunani banget ing industri farmasi, panganan & omben-omben, kosmetik & perawatan pribadi.

4. Mesin Labeling
Mesin label otomatis sing dirancang kanggo botol bunder utawa produk silinder umum liyane.Kayata botol plastik silinder, botol kaca, botol logam.Utamane digunakake kanggo label botol bunder utawa wadhah bunder ing panganan lan omben-omben, obat-obatan, lan industri kimia saben dina.
■ Label stiker self-adhesive ing ndhuwur, rata utawa amba radians lumahing prodhuk.
■ Produk Ditrapake: kothak utawa warata botol, tutup botol, komponen electrical etc.
■ Label Ditrapake: stiker adesif ing gulungan.

Mesin capping ngisi cairan otomatis11

layanan kita

1. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
2. Wektu garansi: 1 taun (bagean utama kanggo sampeyan kanthi bebas sajrone 1 taun, kayata motor).
3. Kita bakal ngirim instruksi manual Inggris lan ngoperasikake video mesin kanggo sampeyan.
4. Layanan sawise-sales: Kita bakal tindakake munggah pelanggan kita kabeh wektu sawise sade metu mesin lan uga bisa ngirim teknisi luar negeri kanggo mbantu nginstal lan nyetel mesin gedhe yen perlu.
5. Aksesoris: Kita nyedhiyakake suku cadang kanthi rega sing kompetitif nalika sampeyan butuh.

FAQ

1. Apa insinyur kasedhiya kanggo ngawula ing luar negeri?
Ya, nanging biaya perjalanan sampeyan tanggung jawab.
Kanggo ngirit biaya, kita bakal ngirim video babagan instalasi mesin rincian lengkap lan mbantu sampeyan nganti pungkasan.

2. Carane kita bisa nggawe manawa bab kualitas mesin sawise placking supaya?
Sadurunge pangiriman, kita bakal ngirim gambar lan video kanggo mriksa kualitas mesin.
Lan uga sampeyan bisa ngatur kanggo mriksa kualitas dhewe utawa dening kontak ing China.

3. We wedi sampeyan ora bakal ngirim kita mesin sawise kita ngirim dhuwit?
Kita duwe lisensi bisnis lan sertifikat.Lan kasedhiya kanggo kita nggunakake layanan jaminan perdagangan Alibaba, njamin dhuwit, lan njamin pangiriman ing wektu mesin lan kualitas mesin.

4. Apa sampeyan bisa nerangake kabeh proses transaksi?
1. Tandhani invoice Kontak utawa Proforma
2. Atur simpenan 30% menyang pabrik kita
3. Pabrik ngatur produksi
4. Testing & ndeteksi mesin sadurunge dikirim
5. Dipriksa dening customer utawa agensi katelu liwat test online utawa situs.
6. Atur pembayaran imbangan sadurunge kiriman.

5. Apa sampeyan bakal nyedhiyakake layanan pangiriman?
ya wis.Mangga ngandhani tujuan pungkasan sampeyan, kita bakal mriksa departemen pengiriman kanggo ngutip biaya pengiriman kanggo referensi sadurunge dikirim.Kita duwe perusahaan pengiriman barang dhewe, saengga barang kasebut uga luwih nguntungake.Ing Inggris lan Amerika Serikat nyiyapake cabang kita dhewe, lan Inggris lan Amerika Serikat khusus kerjasama langsung, nguwasani sumber daya pisanan, ngilangke prabédan informasi ing ngarep lan luar negeri, kabeh proses kemajuan barang bisa éling nyata- nelusuri wektu.Perusahaan manca duwe makelar pabean lan perusahaan trailer dhewe kanggo nulungi konsinyasi kanthi cepet mbusak bea cukai lan ngirim barang, lan priksa manawa barang kasebut teka kanthi aman lan tepat wektu.Kanggo barang sing diekspor menyang Inggris lan Amerika Serikat, konsinyor bisa takon karo kita yen ana pitakon utawa ora ngerti.Kita bakal duwe staf profesional kanggo menehi respon lengkap.

6. Suwene wektu ngisi otomatis & mesin capping?
Kanggo mesin ngisi & capping standar, wektu timbal yaiku 25 dina sawise nampa pembayaran mudhun.Kanggo mesin sing disesuaikan, wektu timbal kira-kira 30-35 dina sawise nampa simpenan.Kayata ngatur motor, ngatur fungsi tambahan, lsp.

7. Apa babagan layanan perusahaan sampeyan?
We Tops Group fokus ing layanan supaya bisa nyedhiyani solusi optimal kanggo pelanggan kalebu layanan sadurunge-sales lan layanan sawise-sales.Kita duwe mesin saham ing showroom kanggo nggawe tes kanggo mbantu pelanggan nggawe keputusan pungkasan.Lan kita uga duwe agen ing Eropa, sampeyan bisa nggawe tes ing situs agen kita.Yen sampeyan nggawe pesenan saka agen Eropa, sampeyan uga bisa njaluk layanan sawise-sale ing lokal.Kita mesthi peduli babagan mesin ngisi & capping sing mlaku lan layanan sawise adol mesthi ana ing sisih sampeyan kanggo mesthekake kabeh bisa mlaku kanthi kualitas lan kinerja sing dijamin.

Babagan layanan sawise dodolan, yen sampeyan nggawe pesenan saka Shanghai Tops Group, sajrone garansi setaun, yen mesin ngisi & capping cair duwe masalah, kita bakal ngirim bagean gratis kanggo ngganti, kalebu biaya ekspres.Sawise babar pisan, yen sampeyan butuh spare parts, kita bakal menehi bagean karo rega biaya.Yen ana kesalahan mesin capping, kita bakal nulungi sampeyan ngatasi masalah kasebut sepisanan, ngirim gambar / video kanggo panuntun dhumateng, utawa video online langsung karo insinyur kanggo instruksi.

8. Apa sampeyan duwe kemampuan ngrancang lan ngusulake solusi?
Mesthi, kita duwe tim desain profesional lan insinyur berpengalaman.Contone, yen botol / jar wangun khusus, sampeyan kudu ngirim botol lan tutup conto kanggo kita, banjur kita bakal desain kanggo sampeyan.

9. Apa wangun botol / jar sing bisa ngisi mesin?
Iku paling cocok kanggo Round lan kothak, wangun ora duwe aturan baku saka Kaca, Plastik, PET, LDPE, HDPE Botol, perlu konfirmasi karo engineer kita.Kekerasan botol / toples kudu dijepit, utawa ora bisa nyenyet.
Industri panganan: kabeh jinis panganan, botol rempah-rempah, botol minuman.
Industri farmasi: kabeh jinis botol / toples produk medis lan kesehatan.
Industri kimia: kabeh jinis perawatan kulit lan botol kosmetik.

10. Carane aku bisa njaluk rega?
Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon sampeyan (Kajaba akhir minggu lan preian).Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, please email kita utawa hubungi kita ing cara liyane supaya kita bisa menehi penawaran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED