SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Line Packaging bubuk

Katrangan singkat:

Ing dekade kepungkur, kita wis ngrancang atusan solusi kemasan campuran kanggo para pelanggan, nyedhiyakake mode kerja sing efisien kanggo para pelanggan ing macem-macem wilayah.


Detail Produk

Tag produk

Video

Shanghai Tops Group Co., Ltd. minangka produsen profesional kanggo sistem kemasan bubuk lan granular.Spesialisasi ing bidang ngrancang, manufaktur, ndhukung lan nglayani baris lengkap mesin kanggo macem-macem jinis bubuk lan produk granular.Target utama kerja yaiku nawakake produk sing ana gandhengane karo industri panganan, industri pertanian, industri kimia, lan lapangan farmasi lan liya-liyane.

Ing dekade kepungkur, kita wis ngrancang atusan solusi kemasan campuran kanggo para pelanggan, nyedhiyakake mode kerja sing efisien kanggo para pelanggan ing macem-macem wilayah.

Line Packaging Powder1
Line Packaging Powder2

Proses kerja

Lini produksi iki dumadi saka mixer.Bahan dilebokake ing mixer kanthi manual.
Banjur bahan mentah bakal dicampur karo mixer lan mlebu hopper transisi feeder.Banjur bakal dimuat lan diangkut menyang hopper pengisi auger sing bisa ngukur lan nyebar materi kanthi jumlah tartamtu.
Pengisi Auger bisa ngontrol kerja feeder sekrup, ing hopper pengisi auger, ana sensor level, menehi sinyal kanggo feeder sekrup nalika level materi kurang, banjur feeder sekrup bakal bisa digunakake kanthi otomatis.
Nalika hopper kebak materi, sensor level menehi sinyal kanggo screw feeder lan screw feeder bakal mandheg kanthi otomatis.

Garis produksi iki cocog kanggo ngisi botol / jar lan tas, Amarga dudu mode kerja kanthi otomatis, cocog kanggo pelanggan kanthi kapasitas produksi sing relatif cilik.

Akurasi ngisi dhuwur

Amarga prinsip pangukuran pengisi auger yaiku nyebarake materi liwat sekrup, akurasi sekrup langsung nemtokake akurasi distribusi materi kasebut.
Ngawut-awut ukuran cilik diproses dening mesin panggilingan kanggo mesthekake yen lading saben meneng rampung equidistant.Tingkat maksimum akurasi distribusi materi dijamin.

Kajaba iku, motor server pribadi ngontrol saben operasi meneng, motor server pribadi.Minangka prentah, servo bakal pindhah menyang posisi lan terus posisi kasebut.Njaga akurasi ngisi sing luwih apik tinimbang motor langkah.

3. Jalur Kemasan Bubuk

Gampang kanggo ngresiki

Kabeh mesin TOPS digawe saka Stainless steel 304, bahan stainless steel 316 kasedhiya miturut bahan karakter sing beda kayata bahan Corrosive.

Saben Piece saka mesin disambungake dening welding lengkap lan polish, uga longkangan sisih hopper, iku welding lengkap lan ora ana longkangan, gampang banget kanggo ngresiki.

Njupuk desain hopper saka auger ngisi contone, Sadurunge, hopper iki digabungake dening munggah lan mudhun hoppers lan ora trep kanggo dismantle lan ngresiki.

kita wis nambah desain setengah mbukak hopper, ora perlu mbongkar aksesoris, mung kudu mbukak gesper release cepet saka hopper tetep kanggo ngresiki hopper.

Suda banget wektu kanggo ngganti bahan lan ngresiki mesin.

4. Jalur Kemasan Bubuk

Gampang kanggo operate

Kabeh mesin TP-PF Series diprogram dening PLC lan layar Tutul, Operator bisa nyetel bobot ngisi lan nindakake setelan parameter ing layar tutul langsung.

SHANGHAI TOPS wis ngrancang atusan solusi kemasan campuran, kanthi bebas hubungi kita njaluk solusi pengepakan sampeyan.

Line Packaging Powder5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED