SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Pengisi Bubuk

  • Pangisi Auger bubuk

    Pangisi Auger bubuk

    Shanghai Tops-group minangka produsen mesin pengisi auger.Kita duwe kapasitas produksi sing apik uga teknologi canggih pengisi bubuk auger.We duwe servo auger pangisi paten katon.

  • Mesin Pengisi Bubuk

    Mesin Pengisi Bubuk

    Mesin ngisi bubuk bisa nindakake kerja dosis lan ngisi.Amarga desain profesional khusus, dadi cocok kanggo bahan fluidic utawa kurang-fluidity, kaya wêdakakêna kopi, glepung gandum, condiment, ngombe ngalangi, obatan Veterinary, dextrose, pharmaceuticals, aditif bubuk, wêdakakêna talcum, pestisida tetanèn, dyestuff, lan liya-liyane.