SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mixer Cairan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Mixer Cairan kanggo aduk kacepetan kurang, sawur dhuwur, dissolving, lan campuran beda viskositas produk Cairan lan ngalangi.Mesin kasebut cocog kanggo emulsifikasi farmasi.Produk kosmetik lan kimia sing apik, utamane sing nduweni viskositas matriks sing dhuwur lan isi padhet.

Struktur: kasusun saka panci pengemulsi utama, panci banyu, panci minyak, lan pigura kerja.

Prinsip kerja

Motor tumindak minangka komponen drive kanggo propel wheel segitiga kanggo muter.Bahan-bahan kasebut dicampur, dicampur, lan diaduk kanthi rata kanthi nggunakake kecepatan sing bisa diatur saka paddle ing pot lan homogenizer ing sisih ngisor.Prosedur iki prasaja, kurang gangguan, lan stabil.

Aplikasi

Campuran Cairan ditrapake ing pirang-pirang industri, kayata obat-obatan, panganan, perawatan pribadi, kosmetik, lan industri kimia.

Industri farmasi: sirup, salep, cairan lisan lan liya-liyane

Industri panganan: sabun, coklat, sele, minuman lan liya-liyane

Industri perawatan pribadi: sampo, gel padusan, pembersih rai lan liya-liyane

Industri kosmetik: krim, eyeshadow cair, remover dandanan lan liya-liyane

Industri kimia: cat minyak, cat, lem lan liya-liyane

Fitur

- Campuran bahan viskositas dhuwur cocog kanggo produksi massal industri.

- Desain unik bilah spiral njamin yen materi viskositas dhuwur diangkut munggah lan mudhun tanpa papan.

- Tata letak sing ditutup bisa nyegah bledug saka ngambang ing langit, lan sistem vakum uga bisa diakses.

Spesifikasi

Model

Efektif

volume (L)

Ukuran tank

(D * H) (mm)

Total

Dhuwur (mm)

Motor

daya (kw)

Kacepetan agitator (r/min)

TPLM-500

500

Φ800x900

1700

0.55

63

TPLM-1000

1000

Φ1000x1200

2100

0.75

TPLM-2000

2000

Φ1200x1500

2500

1.5

TPLM-3000

3000

Φ1600x1500

2600

2.2

TPLM-4000

4000

Φ1600x1850

2900

2.2

TPLM-5000

5000

Φ1800x2000

3150

3

TPLM-6000

6000

Φ1800x2400

3600

3

TPLM-8000

8000

Φ2000x2400

3700

4

TPLM-10000

10000

Φ2100x3000

4300

5.5

Kita bisa ngatur peralatan miturut syarat pelanggan.

Lembar data tank

Bahan 304 utawa 316 Stainless steel
Isolasi Lapisan tunggal utawa kanthi insulasi
Tipe Top Head

Piring ndhuwur, Bukak tutup ndhuwur, Flat ndhuwur

Jinis ngisor Ing ngisor piring, Conical ngisor, Flat ngisor
Tipe Agitator impeller, jangkar, turbin, geser dhuwur, mixer magnetik, jangkar mixer karo scraper
mixer magnetik, Anchor mixer karo scraper
Nang Finsh Mirror polesan Ra <0.4um
Njaba Rampung 2B utawa Satin Rampung

Konfigurasi standar

9

Gambar rinci

10

tutup
Bahan stainless steel, tutup setengah mbukak.
Pipa: Kabeh bagean isi sambungan tundhuk karo standar kebersihan GMP SUS316L, aksesoris kelas sanitasi lan katup digunakake.

11

Sistem kontrol listrik
(Bisa disesuaikan kanggo PLC + Layar Tutul)

12

Scraper agul-agul lan paddle stirrer

- polishing Full saka 304 stainless steel

- Kekiatan lan nyandhang resistance

- Gampang kanggo ngresiki

13

Homogenizer

- Homogenizer kanggo Ngisor (bisa disesuaikan karo homogenizer ndhuwur)

- SUS316L minangka materi.

- Daya motor ditemtokake dening kapasitas.

- Inverter DELTA, sawetara kacepetan: 0-3600rpm

- Cara pangolahan: Sadurunge perakitan, rotor lan stator rampung kanthi mesin pemotong kabel lan dipoles.

Opsional

14

Platform uga bisa ditambahake menyang pot campuran.Ing platform, kabinet kontrol dileksanakake.Pemanasan, kontrol kacepetan nyampur, lan wektu dadi panas kabeh wis rampung ing sistem operasi sing terintegrasi kanthi struktur kanggo operasi sing efisien.

15

Sampeyan bisa nggunakake macem-macem lading kaya sing dikarepake.

16

Bahan digawe panas utawa digawe adhem kanthi pemanasan ing jaket, gumantung saka syarat proses manufaktur.Setel suhu tartamtu, nalika suhu tekan tingkat sing dibutuhake, piranti pemanas bakal mateni kanthi otomatis.

17

A mixer Cairan karo gauge tekanan disaranake kanggo bahan kenthel.

Pangiriman & Packaging

18

Tim Grup Top

19
20

Kunjungan Pelanggan

21
22
23
24

Layanan Situs Pelanggan
Ing 2017, loro engineers kita lelungan menyang pabrik klien ing Spanyol kanggo nyedhiyani layanan sawise-sales.

25

Ing 2018, insinyur ngunjungi pabrik klien ing Finlandia kanggo layanan sawise-sales.

26

Sertifikat Grup Tops

27

Kualifikasi lan Layanan
- Garansi rong taun, garansi mesin telung taun, layanan seumur hidup
(Layanan garansi bakal diwenehake yen kerusakan kasebut dudu asil kesalahan manungsa utawa operasi sing ora bener.)
- Nyedhiyani bagean aksesoris kanthi rega sing cukup.
- Nganyari konfigurasi lan program kanthi rutin.
- Ing 24 jam, nanggapi pitakonan apa wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED