SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Blender Pita Kab

Katrangan singkat:

Blender pita horisontal digunakake ing panganan, farmasi, industri kimia lan liya-liyane.Iki digunakake kanggo nyampur bubuk beda, bubuk karo semprotan Cairan, lan bubuk karo granule.Ing mimpin saka motor, dobel helix pita blender ndadekake materi entuk campuran convective efektif dhuwur ing wektu cendhak.


Detail Produk

Tag produk

Video

Pambuka umum

Blender pita kanggo campuran bubuk garing

Blender pita kanggo bubuk kanthi semprotan cair

Blender pita kanggo nyampur granul

Blender Pita Seri TDPM1

Apa mixer pita bisa nangani produkku?

Prinsip kerja

Pita njaba nggawa materi saka sisih menyang tengah.

Pita batin nyurung materi saka tengah menyang pinggir.

Carane orapita blender mixerkerja?

Desain Blender Pita
Kalebu
1: Tutup Blender;2: Kabinet Listrik & Panel Kontrol
3: Motor & Reducer;4: Tangki Blender
5: Katup Pneumatik;6: Holder lan Mobile Caster

Blender Pita Seri TDPM2
Blender Pita Seri TDPM3

Fitur utama

■ welding Full ing kabeh bagean sambungan.
■ Kabeh 304 stainless steel, lan full mirror polesan nang tank.
■ Desain pita khusus ora nggawe sudut mati nalika nyampur.
■ Teknologi paten ing sealing poros keamanan pindho.
■ Tutup rada cekung dikontrol dening pneumatik supaya ora bocor ing katup discharge.
■ Pojok bunder kanthi desain tutup cincin silikon.
■ Kanthi interlock safety, kothak safety lan gembong.
■ Slow rising njaga hydraulic tetep bar urip dawa.

Cara kanggo milih mesin mixer pita?

rinci

Blender Pita Seri TDPM4

1. Kabeh karya-bêsik disambungake dening welding lengkap.Ora ana wêdakakêna ampas lan gampang diresiki sawise dicampur.

2. Sudut bunder lan dering silikon nggawe tutup blender pita gampang diresiki.

3. Blender pita stainless steel 304 lengkap.Pangilon lengkap dipoles ing tangki campuran kalebu pita lan poros.

4. Tutup rada cekung ing tengah ngisor tank, sing njamin ora ana bahan sing isih ana lan ora ana sudut mati nalika nyampur.

5. Desain sealing poros keamanan kaping pindho karo kelenjar pengepakan Burgmann merek Jerman njamin nul bocor nalika nyoba nganggo banyu, sing wis ditrapake kanggo paten.

6. Slow rising desain tansah hydraulic tetep bar urip dawa.

7. Interlock, kothak lan gembong kanggo aman lan trep nggunakake.

Spesifikasi

Model

TDPM 100

TDPM 200

TDPM 300

TDPM 500

TDPM 1000

TDPM 1500

TDPM 2000

TDPM 3000

TDPM 5000

TDPM 10000

Kapasitas (L)

100

200

300

500

1000

1500

2000

3000

5000

10000

Volume (L)

140

280

420

710

1420

1800

2600

3800

7100

14000

Tingkat loading

40%-70%

dawa (mm)

1050

1370

1550

1773

2394

2715

3080

3744

4000

5515

Jembar (mm)

700

834

970

1100

1320

1397

1625

1330

1500

1768

Dhuwur (mm)

1440

1647

1655

1855

2187

2313

2453

2718

1750

2400

Bobot (kg)

180

250

350

500

700

1000

1300

1600

2100

2700

Total Daya (KW)

3

4

5.5

7.5

11

15

18.5

22

45

75

Daftar aksesoris

Ora.

jeneng

Merk

1

baja tahan karat

Cina

2

Pemutus sirkuit

Schneider

3

Ngalih darurat

Schneider

4

Ngalih

Schneider

5

Kontaktor

Schneider

6

Kontaktor bantu

Schneider

7

relay panas

Omron

8

Relay

Omron

9

Timer relay

Omron

Pengaduk Pita3

Konfigurasi

Pengaduk Opsional

TDPM Series Pita Blender-1

Blender Pita Kab

Blender Pita Seri TDPM2

Paddle Blender

Penampilan pita lan blender paddle padha.Bentenipun mung stirrer antarane pita lan paddle.
Pita cocok kanggo wêdakakêna lan materi kanthi kapadhetan nutup, lan mbutuhake luwih akeh pasukan nalika nyampur.
Paddle cocok kanggo granule kaya beras, kacang, kacang buncis lan liya-liyane.Iki uga digunakake ing campuran wêdakakêna kanthi prabédan amba ing Kapadhetan.
Menapa malih, kita bisa ngatur stirrer nggabungke dayung karo pita, kang cocok kanggo materi antarane ndhuwur rong jinis karakter.
Mangga kabari materi sampeyan yen sampeyan ora ngerti pengaduk sing luwih cocok kanggo sampeyan.Sampeyan bakal entuk solusi sing paling apik saka kita.

A: pilihan bahan fleksibel
Pilihan bahan SS304 lan SS316L.Lan loro bahan bisa digunakake ing kombinasi.
Perawatan permukaan stainless steel, kalebu teflon sing dilapisi, gambar kawat, polishing lan polishing pangilon, bisa digunakake ing bagean blender pita sing beda.

B: Macem-macem inlet
Tutup ndhuwur tong minyak blender bubuk pita bisa disesuaikan miturut macem-macem kasus.

Pengaduk Pita16

C: bagean discharge banget
Ing"katup discharge pita blender kabbisa mimpin kanthi manual utawa pneumatik.Klep opsional: katup silinder, katup kupu lsp.
Biasane pneumatik duwe sealing luwih apik tinimbang manual.Lan ora ana malaekat sing mati ing tank campuran lan kamar katup.
Nanging kanggo sawetara pelanggan, katup manual luwih trep kanggo ngontrol jumlah discharge.Lan iku cocok kanggo materi karo tas mili.

Blender Pita Seri TDPM5

D: Fungsi tambahan sing bisa dipilih
Blender pita heliks gandakadhangkala perlu dilengkapi fungsi tambahan amarga syarat customer, kaya sistem jaket kanggo dadi panas lan cooling, sistem ngebotake, sistem aman bledug, sistem semprotan lan ing.

Blender Pita Seri TDPM6

Opsional

A: kacepetan luwes
Mesin blender pita bubukbisa disesuaikan dadi luwes kacepetan kanthi nginstal konverter frekuensi.

Blender Pita Seri TDPM7

B: sistem loading
Kanggo nindakake operasi sakamesin blender pita industriluwih trep, undhak-undhakan kanggo mixer model cilik, platform apa karo langkah kanggo mixer model luwih gedhe, utawa feeder meneng kanggo loading otomatis kabeh kasedhiya.

Blender Pita Seri TDPM8
Blender Pita Seri TDPM10
Blender Pita Seri TDPM11

Kanggo bagean loading otomatis, ana telung jinis conveyor bisa milih: meneng conveyor, ember conveyor lan vakum conveyor.Kita bakal milih jinis sing paling cocog adhedhasar produk lan kahanan sampeyan.Contone: Sistem loading vakum luwih cocok kanggo loading prabédan dhuwur dhuwur, lan luwih fleksibel uga mbutuhake papan kurang.Screw conveyor ora cocok kanggo sawetara materi kang bakal lengket nalika suhu sethitik luwih, nanging cocok kanggo workshop sing wis winates dhuwur.Ember conveyor cocok kanggo granule conveyor.

C: Lini produksi
Blender pita gandabisa dianggo karo conveyor meneng, hopper lan auger ngisi kanggo mbentuk garis produksi.

Blender Pita Seri TDPM12
Blender Pita Seri TDPM13

Baris produksi ngirit energi lan wektu akeh kanggo sampeyan mbandhingake karo operasi manual.

Sistem loading bakal nyambungake loro mesin kanggo nyedhiyani materi cukup pas wektune.

Sampeyan butuh wektu kurang lan nggawa sampeyan efisiensi sing luwih dhuwur.

Produksi lan pangolahan

Blender Pita Seri TDPM14

Pabrik nuduhake

Pengaduk Pita32

1. Apa sampeyan produsen pita blender industri?
Shanghai Tops Group Co., Ltd minangka salah sawijining produsen blender pita terkemuka ing China, sing wis ana ing industri mesin pengepakan luwih saka sepuluh taun.Kita wis adol mesin kita menyang luwih saka 80 negara ing saindenging jagad.
Perusahaan kita duwe sawetara paten penemuan desain blender pita uga mesin liyane.
Kita duwe kabisan ngrancang, manufaktur uga ngatur mesin siji utawa kabeh baris pengepakan.

2. Apa blender pita bubuk sampeyan duwe sertifikat CE?
Ora mung blender pita bubuk nanging uga kabeh mesin kita duwe sertifikat CE.

3. Suwene wektu pangiriman pita blender?
Perlu 7-10 dina kanggo ngasilake model standar.
Kanggo mesin khusus, mesin sampeyan bisa rampung ing 30-45 dina.
Kajaba iku, mesin sing dikirim kanthi udhara udakara 7-10 dina.
Blender pita sing dikirim dening segara kira-kira 10-60 dina miturut jarak sing beda.

4. Apa layanan lan garansi perusahaan sampeyan?
Sadurunge nggawe pesenan, sales kita bakal ngandhani kabeh rincian karo sampeyan nganti sampeyan entuk solusi sing marem saka teknisi.Kita bisa nggunakake produk utawa sing padha ing pasar China kanggo nyoba mesin kita, banjur menehi feed bali video kanggo nuduhake efek.

Kanggo istilah pembayaran, sampeyan bisa milih saka syarat-syarat ing ngisor iki:
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, Money Gram, Paypal

Sawise nggawe pesenan, sampeyan bisa milih badan inspeksi kanggo mriksa blender pita bubuk ing pabrik kita.

Kanggo pengiriman, kita nampa kabeh istilah ing kontrak kaya EXW, FOB, CIF, DDU lan liya-liyane.

Garansi lan sawise layanan:
■ Garansi rong taun, garansi mesin telung taun, layanan suwene urip
(Layanan garansi bakal diajeni yen karusakan ora disebabake dening manungsa utawa operasi sing ora bener)
■ Nyedhiyani bagean aksesoris ing rega sarujuk
■ Nganyari konfigurasi lan program kanthi rutin
■ Wangsulan pitakon apa wae sajrone 24 jam
■ Layanan situs utawa layanan video online

5. Apa sampeyan duwe kemampuan ngrancang lan ngusulake solusi?
Mesthi, kita duwe tim desain profesional lan insinyur berpengalaman.Contone, kita ngrancang jalur produksi rumus roti kanggo BreadTalk Singapura.

6. Apa mesin blender bubuk sampeyan duwe sertifikat CE?
Ya, kita duwe sertifikat CE peralatan pencampur bubuk.Lan ora mung mesin pencampur bubuk kopi, kabeh mesin kita duwe sertifikat CE.
Kajaba iku, kita duwe sawetara paten teknis desain blender pita bubuk, kayata desain segel poros, uga pengisi auger lan desain tampilan mesin liyane, desain bledug.

7. Produk apa sing bisa ditangani mixer pita blender?
Pita blender mixer bisa nangani kabeh jinis bubuk utawa granule nyawiji lan digunakake digunakake ing pangan, pharmaceuticals, kimia lan ing.
Industri panganan: kabeh jinis bubuk pangan utawa campuran granula kaya glepung, glepung gandum, bubuk protein, susu bubuk, bubuk kopi, rempah-rempah, bubuk lombok, bubuk mrico, biji kopi, beras, biji-bijian, uyah, gula, panganan pet, paprika, bubuk selulosa microcrystalline, xylitol etc.
Industri farmasi: kabeh jinis bubuk medis utawa campuran granul kaya bubuk aspirin, bubuk ibuprofen, bubuk cephalosporin, bubuk amoxicillin, bubuk penisilin, bubuk clindamycin, bubuk azithromycin, bubuk domperidone, bubuk amantadine, bubuk asetaminofen dll.
Industri kimia: kabeh jinis perawatan kulit lan wêdakakêna kosmetik utawa campuran wêdakakêna industri, kaya bubuk dipencet, wêdakakêna pasuryan, pigmen, wêdakakêna eyeshadow, wêdakakêna pipi, wêdakakêna glitter, wêdakakêna nyorot, wêdakakêna bayi, wêdakakêna talcum, wêdakakêna wesi, awu soda, bubuk kalsium karbonat, partikel plastik, poliethelin etc.
Klik ing kene kanggo mriksa apa produk sampeyan bisa digunakake ing mixer pita.

8. Kepiye carane blender pita industri bisa digunakake?
Pita lapisan kaping pindho sing ngadeg lan nguripake malaikat sing ngelawan kanggo mbentuk konveksi ing macem-macem bahan supaya bisa nggayuh efisiensi campuran sing dhuwur.
Pita desain khusus kita ora bisa entuk sudut mati ing tank campuran.
Wektu campuran efektif mung 5-10 menit, malah kurang ing 3 menit.

9. Kepiye carane milih blender pita ganda?
■ Pilih antarane pita lan paddle blender
Kanggo milih blender pita dobel, sing pertama yaiku konfirmasi yen blender pita cocok.
Blender pita kaping pindho cocok kanggo nyampur bubuk utawa granul sing beda-beda kanthi kapadhetan sing padha lan ora gampang pecah.Ora cocok kanggo materi sing bakal leleh utawa lengket ing suhu sing luwih dhuwur.
Yen produk sampeyan campuran kalebu bahan kanthi kepadatan sing beda banget, utawa gampang pecah, lan bakal leleh utawa lengket nalika suhu luwih dhuwur, disaranake sampeyan milih blender paddle.
Amarga prinsip kerja beda-beda.Blender pita mindhah bahan ing arah ngelawan kanggo entuk efisiensi campuran sing apik.Nanging paddle blender ndadekke bahan saka ngisor tank kanggo ndhuwur, supaya bisa tetep bahan lengkap lan ora nggawe suhu munggah sak nyawiji.Iku ora bakal nggawe materi karo Kapadhetan luwih gedhe tetep ing ngisor tank.
■ Pilih model sing cocog
Sawise konfirmasi nggunakake blender pita, mula nggawe keputusan babagan model volume.Blender pita saka kabeh supplier duwe volume campuran sing efektif.Biasane kira-kira 70%.Nanging, sawetara panyedhiya nyebutake model kasebut minangka volume campuran total, dene sawetara kaya kita menehi jeneng model blender pita minangka volume campuran sing efektif.
Nanging akeh manufaktur ngatur output minangka bobot, dudu volume.Sampeyan kudu ngetung volume sing cocog miturut kapadhetan produk lan bobot batch.
Contone, pabrikan TP ngasilake 500kg glepung saben batch, sing kapadhetan 0,5kg / L.Output bakal 1000L saben batch.Sing dibutuhake TP yaiku blender pita kapasitas 1000L.Lan model TDPM 1000 cocok.
Mangga mbayar manungsa waé kanggo model saka supplier liyane.Priksa manawa 1000L minangka kapasitas, dudu volume total.
■ Kualitas pita blender
Sing terakhir nanging sing paling penting yaiku milih blender pita kanthi kualitas dhuwur.Sawetara rincian kaya ing ngisor iki minangka referensi ing ngendi masalah sing paling mungkin kedadeyan ing blender pita.
Shaft sealing: test karo banyu bisa nuduhake efek sealing batang.Bocor wêdakakêna saka segel poros tansah ngganggu pangguna.
Discharge sealing: test karo banyu uga nuduhake efek sealing discharge.Akeh pangguna wis ketemu bocor saka discharge.
Welding lengkap: Welding lengkap minangka salah sawijining bagean paling penting kanggo mesin pangan lan farmasi.Wêdakakêna gampang didhelikake ing longkangan, sing bisa ngrusak bubuk seger yen wêdakakêna sisa dadi ala.Nanging full-welding lan polish ora bisa nggawe longkangan antarane sambungan hardware, kang bisa nuduhake kualitas mesin lan pengalaman panggunaan.
Desain sing gampang diresiki: Blender pita sing gampang diresiki bakal ngirit wektu lan energi sing padha karo biaya.

10. Apa rega pita blender?
Rega blender pita adhedhasar kapasitas, pilihan, kustomisasi.Hubungi kita kanggo njaluk solusi pita blender cocok lan tawaran.

11.Endi golek blender pita sing didol ing cedhakku?
Kita duwe agen ing sawetara negara, ing ngendi sampeyan bisa mriksa lan nyoba blender pita, sing bisa nulungi sampeyan siji pengiriman lan bea cukai uga sawise layanan.Kegiatan diskon dianakake saka wektu kanggo wektu setahun.Hubungi kita kanggo njaluk rega paling anyar saka pita blender please.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: