SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin packing kantong jinis Rotary

Katrangan singkat:

Gampang kanggo operate, nganggo PLC majeng saka Jerman Siemens, mate karo layar tutul lan sistem kontrol listrik, antarmuka wong-mesin loropaken.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

■ Gampang kanggo operate,ngadopsi PLC majeng saka Jerman Siemens, mate karo layar tutul lan sistem kontrol listrik, antarmuka wong-mesin loropaken.
■ Konversi frekuensi nyetel kacepetan: mesin iki nggunakake peralatan konversi frekuensi, bisa diatur ing sawetara miturut kabutuhan kasunyatan ing produksi.
■ Priksa otomatis: ora kanthong utawa kantong mbukak kesalahan, ora isi, ora segel.tas bisa digunakake maneh, supaya mbuang bahan packing lan bahan baku.
■ Piranti safety: Mesin mandheg ing tekanan udara sing ora normal, weker pedhot pemanas.
■ Jembaré tas bisa diatur nganggo motor listrik.Pencet tombol kontrol bisa nyetel jembaré klip, gampang operate, lan ngirit wektu.
■ Iku cocog karo lawang kaca safety.Mesin bakal mandheg nalika mbukak lawang.Supaya bisa nglindhungi safety operator.Ing wektu sing padha, bisa nyegah bledug.
■ Huff, clamp meatus saka tas nalika sijine windpipe menyang, banjur huff kanggo mbukak munggah tas kanthi lengkap kanggo ngisor supaya materi kebanjiran saka tas yen ora dibukak kanthi lengkap.
■ Gunakake prewangan plastik, ora perlu sijine lenga, kurang polusi.
■ Gunakake ora pump vakum lenga, supaya polusi lingkungan ing produksi.
■ Ing packing bahan mundhut kurang, apa mesin iki digunakake tas preformed, pola tas sampurna lan wis kualitas dhuwur saka bagean sealing, iki apik specification produk.
■ Product utawa packing bag kontak bagean nganggo stainless steel utawa bahan liyane sing cocog karo syarat higienis pangan, njamin kesehatan lan keamanan pangan.
■ Kanthi feeders beda diganti Pack ngalangi, Cairan, Cairan nglukis ,wêdakakêna lan ing.
■ Tas packing cocog ing sawetara ekstensif, cocog kanggo senyawa multi-lapisan, monolayer PE , PP lan ing Preformed tas digawe dening film lan kertas.

Spesifikasi

Posisi kerja

wolung-posisi kerja

Bahan saku

Laminated film

Pola kanthong

Flat, kantong ngadeg, zipper

Ukuran kantong

W: 100-210mm L:100-350 mm(bisa dadiadatized)

Kacepetan

10-40kantong / min (Kacepetan gumantung saka status produk lan bobot ngisi)

Bobot

1700KGS/2000KGS

Tegangan

380V 3 phase 50HZ/60HZ(bisa uga 220v utawa 480v)

Total daya

4.5KW

Kompres hawa

0,6m3 / min (supply dening pangguna)

ukuran

2450*1880*1900mm

Proses kerja

1: Menehi tas
2: Tanggal coding
3: Bukak zipper
4: Bukak ndhuwur lan ngisor
5: Ngisi
6: Simpenan
7: Nutup zipper, lan sealing
8: Mbentuk lan output

Dhaptar konfigurasi

NO.

BARANG DESKRIPSI

MODLE

AREA PRODUKSI

1

PLC

 

Delta

2

LAYAR TUNTUH

 

Delta

3

Transduser

G110

SEMEN JERMAN

4

Kothak kamera

GJC100-8R-120

LIZHONG ZHEJIANG

5

POMPA VACUUM

VT4.25 3PH 0.75KW F10

GERMANY BECKER

6

PRINTER

NY-803

ZHANGZHOU NANYUN

7

VACUUM FILTER

AFC3000

SHANGHAI SUONUO

8

Over/under proteksi voltase

RDX16-63GQ

LISTRIK wong

9

Ngalih Udara

 

FRANCE SCHEINDER

10

Relay listrik siyaga

 

FRANCE SCHEINDER

11

SWITCH TEKANAN DIGITAL

AW30-02B-X465A

JAPAN SMC

JAPAN SMC

12

katup

 

13

CYLINDER

 

JAPAN SMC

14

Relay

LY2N-J 24V DC

JAPAN OMRON

MY2N-J 24V AC

JAPAN OMRON

15

KONTROL SUHU

CO-PERCAYA

SHENZHEN HEXIN

16

LINEAR BEARING

JVM-02-25

IGUS GERMANY

JVM-02-20

17

PILIH KEDEKATAN

TC-Q5MC1-Z

JAPAN OMRON

18

ngodhe kodhe

A38S-6-360-2-N-24

XIANYA WUXI

Pameran pabrik

Mesin packing kantong jinis Rotary1
Mesin packing kantong jinis Rotary2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED