SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Labeling Telung Sisih

Blog iki bakal nuduhake sampeyan aplikasi lan fitur babagan mesin label telung sisih.Ayo sinau luwih lengkap babagan mesin label telung sisih!

Mesin Label Telung Sisih1

Bisa dianggo piyambak utawa gabung ing baris produksi.

Kabeh peralatan utamane digawe saka stainless steel lan paduan aluminium tingkat dhuwur.Kabeh struktur kuwat lan harmonis.

Kanggo botol warata, botol kothak lan botol lumahing lengkungan, mesin adopts telung sisih Pandhuan sinkron chain plastik kaku, kang kanthi otomatis mesthekake yen label ing baris tengah.

Mesin Label Tiga Sisi2

Fitur

fungsi kuat;siji mesin bisa digunakake ing patang jinis gendul (kotak, bunder, flat, lan gendul abnormal)

Presisi labeling apiklan stabilitas;Rapi, ora kerut, ora gelembung.

Mesin Label Tiga Sisi3
Mesin Label Tiga Sisih4
Mesin Label Telung Sisih5
Mesin Label Telung Sisih6

Iku nganggo struktur top-press fleksibel lan struktur panuntun.Desain pinter sing ngidini pangguna nyetel kombinasi struktur lan gulung label kanthi mekanis, nggampangake nyetel posisi label kanthi bebas.

Nduwe fungsi pendeteksi otomatiskanggo mungkasi label yen ora ana botol lan fungsi koreksi otomatis yen ora ana label.Iku solves masalah labeling miss disebabake roll label.

Ngadopsi standarPLC + layar tutul + motor stepper + sistem kontrol listrik sensor standar.Koefisien safety dhuwur ; Antarmuka manungsa-mesin nulis lengkap ing Inggris;Nduwe fungsi ngelingake fault lan fungsi pengajaran operasi;trep kanggo nggunakake lan gampang kanggo njaga.

Mesin Label Tiga Sisi7

Wektu kirim: Oct-08-2022