SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Blending Pita Seri TDPM

SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD duwe macem-macem jinis mesin campuran bubuk kanggo nyukupi syarat kapasitas sing beda, peralatan campuran bubuk garing minangka instrumen campuran sing paling populer kanthi biaya pangopènan sing murah.Bisa digunakake kanggo nyampur meh kabeh produk bubuk & Granule kayata obat-obatan, nutraceutical, lan produk panganan kabeh jinis, pupuk, stucco, lempung, lemah pot, cat, plastik, bahan kimia, lan liya-liyane.Mesin campuran bubuk sing dirancang kanthi apik cukup cepet kanggo nyampur lan gampang dimuat lan dibongkar.

Mesin Blending Pita Seri TDPM

Keseragaman campuran sing apik

Iku kasusun saka pita njero lan njaba nyediakake aliran counter-arah nalika tetep prodhuk ing gerakan pancet saindhenging prau.Pita ing njero mindhah bahan menyang ujung mesin pencampur pita, dene pita ing njaba mindhah materi bali menyang pusat mesin blending bubuk.Sing bisa nggayuh CV keseragaman campuran sing apik <0,5%

(Tujuan pencampuran yaiku campuran bahan sing homogen lan diterangake kanthi Koefisien Variasi (CV) kanthi persentase: % CV = Simpanan Standar / Rata-rata X 100.)

Wektu kerja suwene urip

Mesin campuran pita sing dirancang kanthi apik, ora ana bagean tambahan lan wektu kerja sing dawa.Kabeh mixer dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Petungan agitator lan drive ditindakake kanggo mesthekake operasi tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun.

Panggunaan sing aman

Mesin campuran pita dilengkapi piranti safety sing beda kanggo nglindhungi safety operator.
Ana saklar safety ing jejere tutup, nalika tutup dibukak, mesin bakal mandheg kanthi otomatis.
Ing wektu sing padha, sisih ndhuwur awak tank dilengkapi kothak safety, sing bisa nglindhungi safety operator kanthi maksimal.

Mesin Blending Pita Seri TDPM1

Kelas safety sanitasi

Kabeh karya-bêsik disambungake dening welding lengkap.Ora ana wêdakakêna ampas lan gampang diresiki sawise dicampur.Sudut bunder lan cincin silikon nggawe tutup mesin campuran bubuk uga gampang diresiki.
Sampeyan bisa langsung mbilas silinder utama mixer nganggo banyu, utawa sampeyan bisa nggunakake vakum luwih resik kanggo ngresiki interior.
Ora ana sekrup.Full Mirror polesan nang saka nyawiji tank, uga pita lan poros, kang gampang kanggo ngresiki minangka welding lengkap.Pita kaping pindho lan poros utama kabeh, ora ana sekrup, ora perlu kuwatir yen sekrup bisa tiba ing materi lan ngrusak materi.

Efek sealing apik

Teknologi sealing poros saka mixer campuran bubuk tansah dadi masalah teknis ing industri mixer, amarga poros utama ngliwati awak utama ing loro-lorone mixer lan didorong dening motor.Iki mbutuhake longkangan sing tepat antarane batang lan tong minyak mixer.Fungsi segel poros yaiku ngidini poros utama bisa mlaku kanthi lancar ing laras mixer tanpa alangan, lan ing wektu sing padha, materi ing mixer ora bakal mili menyang struktur sealing eksternal liwat celah kasebut.
Segel mixer campuran kita nganggo desain labyrinth (desain segel wis entuk paten nasional, nomer paten :) lan nganggo bahan penyegel merek Bergman Jerman, sing luwih tahan nganggo lan luwih tahan lama.
Bahan sealing ora perlu diganti sajrone telung taun.

Mesin Blending Pita Seri TDPM2

Macem-macem inlet

Desain tutup tutup tank campuran saka mesin campuran bubuk pita bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.Desain bisa nyukupi kahanan kerja sing beda-beda, ngresiki lawang, port feed, port exhaust lan port bledug bisa disetel miturut fungsi bukaan.Ing sisih ndhuwur mixer campuran bubuk, ing ngisor tutup, ana jaring pengaman, bisa nyegah sawetara impurities hard menyang tank campuran lan bisa nglindhungi operator sing aman.Yen sampeyan mbutuhake manual mbukak mixer campuran, kita bisa ngatur kabeh bukaan tutup kanggo loading manual trep.Kita bisa nyukupi kabeh syarat sing disesuaikan.

Differnt mode discharging kanggo milih

Katup discharge campuran pita bisa didorong kanthi manual utawa pneumatik.Katup opsional: katup silinder, katup kupu-kupu, katup geser manual, lsp.
Nalika milih unloading pneumatik, kompresor udara dibutuhake kanggo nyedhiyakake sumber udara menyang mesin kasebut.Unloading manual ora mbutuhake kompresor udara.

Mesin Blending Pita Seri TDPM3

Model sing beda kanggo dipilih

SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD duwe macem-macem jinis mixer campuran kanggo nyukupi syarat kapasitas sing beda.
Model paling cilik yaiku 100L, lan model paling gedhe bisa disesuaikan dadi 12000L.
Njupuk mixer 100L minangka conto.Apa bisa ngemot 50kg glepung?Wektu campuran bubuk pita yaiku 2-3 menit saben wektu.
Dadi yen sampeyan tuku mixer 100L, kapasitase yaiku: sijine bahan ing mixer kira-kira 5-10mins/, wektu nyampur 2-3 menit, lan wektu discharge 2-3 menit.Dadi total wektu campuran 50kg yaiku 9-16 menit.

Informasi saka macem-macem model

Model

TDPM 100

TDPM 200

TDPM 300

TDPM 500

TDPM 1000

TDPM 1500

TDPM 2000

TDPM 3000

TDPM 5000

TDPM 10000

Kapasitas (L)

100

200

300

500

1000

1500

2000

3000

5000

10000

Volume (L)

140

280

420

710

1420

1800

2600

3800

7100

14000

Tingkat loading

40%-70%

dawa (mm)

1050

1370

1550

1773

2394

2715

3080

3744

4000

5515

Jembar (mm)

700

834

970

1100

1320

1397

1625

1330

1500

1768

Dhuwur (mm)

1440

1647

1655

1855

2187

2313

2453

2718

1750

2400

Bobot (kg)

180

250

350

500

700

1000

1300

1600

2100

2700

Total Daya (KW)

3

4

5.5

7.5

11

15

18.5

22

45

75

Mesin Blending Pita Seri TDPM4

Gampang kanggo operate

Panel kontrol Inggris trep kanggo operasi sampeyan.Ana saklar "Daya utama" "Stop darurat" "Power ON" "Power OFF" "Discharge" "Timer" Ing panel kontrol.
Kang gampang banget lan efisien kanggo operate.

Daftar aksesoris

Ora.

jeneng

negara

Merk

1

baja tahan karat

Cina

Cina

2

Pemutus sirkuit

Prancis

Schneider

3

Ngalih darurat

Prancis

Schneider

4

Ngalih

Prancis

Schneider

5

Kontaktor

Prancis

Schneider

6

Kontaktor bantu

Prancis

Schneider

7

relay panas

Jepang

Omron

8

Relay

Jepang

Omron

9

Timer relay

Jepang

Omron

Konstruksi padhet

End plates & Body in stainless steel, bahan standar yaiku stainless steel 304, stainless steel 316 kasedhiya.
Poros Campuran Stainless Steel.
Bahan Minor / Inspection Hatch karo njaga driji.
Bisa dipasang ing lantai mezzanine utawa ing kerangka seluler.
Pisau pita njero & njaba kanthi sudut kanggo pencampuran sing cepet lan efisien.
Timer kanggo campuran sing bisa diulang lan konsisten.
gembong mobile dikunci.
Desain sanitasi sing disertifikasi.
Grates safety hinged.
Motor penggerak langsung.

Opsional

A: kacepetan luwes dening VFD
Mesin campuran pita bubuk bisa disesuaikan dadi kecepatan sing bisa diatur kanthi nginstal konverter frekuensi, sing bisa dadi merek Delta, merek Schneider lan merek liyane sing dijaluk.Ana tombol rotary ing panel kontrol kanggo nyetel kacepetan gampang.

Lan kita bisa ngatur voltase lokal kanggo mesin campuran pita, ngatur motor utawa nggunakake VFD kanggo mindhah voltase kanggo nyukupi syarat voltase.

B: sistem loading
Supaya pengoperasian mesin pencampur pita industri luwih trep.Biasane mixer model cilik, kayata 100L, 200L, 300L 500L, kanggo nglengkapi tangga kanggo loading, blender model sing luwih gedhe, kayata 1000L, 1500L, 2000L 3000L lan blender volume kustomisasi liyane sing luwih gedhe, kanggo nglengkapi platform kerja kanthi langkah, rong jinis cara loading manual.Minangka kanggo cara loading otomatis, ana telung jinis cara, nggunakake screw feeder kanggo mbukak materi wêdakakêna, elevator ember kanggo granules loading kabeh kasedhiya, utawa feeder vakum kanggo mbukak bubuk lan granules produk kanthi otomatis.

C: Lini produksi
Mesin campuran pita kaping pindho bisa digunakake karo conveyor sekrup, hopper panyimpenan, pengisi auger utawa mesin pengepakan vertikal utawa mesin pengepakan sing diwenehake, mesin capping lan mesin label kanggo nggawe garis produksi kanggo ngemas produk bubuk utawa granul menyang tas / kendi.Garis kabeh bakal disambungake nganggo tabung silikon fleksibel lan ora ana bledug sing metu, njaga lingkungan kerja sing bebas bledug.

Mesin Blending Pita Seri TDPM5
Mesin Blending Pita Seri TDPM6
Mesin Blending Pita Seri TDPM7
Mesin Blending Pita Seri TDPM9
Mesin Blending Pita Seri TDPM8
Mesin Blending Pita Seri TDPM10

D. Fungsi tambahan sing bisa dipilih
Mesin pencampur pita heliks kaping pindho kadhangkala kudu dilengkapi fungsi tambahan amarga syarat pelanggan, kayata sistem jaket kanggo fungsi pemanasan lan pendinginan, sistem timbangan kanggo ngerti bobot beban, sistem mbusak bledug supaya ora ana bledug menyang lingkungan kerja, sistem uyuh kanggo nambah bahan cair. lan liya-liyane.

Mesin Blending Pita Seri TDPM11

FAQ

1. Apa sampeyan produsen mesin campuran bubuk pita industri?
Shanghai Tops Group Co., Ltd. diadegake ing taun 2011, minangka salah sawijining produsen mesin campuran bubuk ing China, mesin pengepakan lan blender minangka produksi utama.Kita wis adol mesin kita menyang luwih saka 80 negara ing saindenging jagad sajrone sepuluh taun kepungkur lan entuk umpan balik sing apik saka pangguna pungkasan, para pedagang.

2. Suwene wektu timbal mesin blending pita bubuk?
Kanggo mesin campuran pita model standar, wektu timbal yaiku 10-15 dina sawise nampa pembayaran mudhun.Minangka mixer khusus, wektu timbal kira-kira 20 dina sawise nampa simpenan.Kayata ngatur motor, ngatur fungsi tambahan, lan liya-liyane. Yen pesenan sampeyan penting, kita bisa ngirim sajrone seminggu sawise kerja lembur.

3. Apa babagan layanan perusahaan sampeyan?
We Tops Group fokus ing layanan supaya bisa nyedhiyani solusi optimal kanggo pelanggan kalebu layanan sadurunge-sales lan layanan sawise-sales.Kita duwe mesin saham ing showroom kanggo nggawe tes kanggo mbantu pelanggan nggawe keputusan pungkasan.Lan kita uga duwe agen ing Eropa, sampeyan bisa nggawe tes ing situs agen kita.Yen sampeyan nggawe pesenan saka agen Eropa, sampeyan uga bisa njaluk layanan sawise-sale ing lokal.Kita tansah peduli babagan mixer mlaku lan layanan sawise-sales tansah ana ing sisih sampeyan kanggo mesthekake yen kabeh bisa mlaku kanthi kualitas lan kinerja sing dijamin.

Babagan layanan sawise-sales, yen sampeyan nggawe pesenan saka Shanghai Tops Group, ing babar pisan setahun kang, yen blender duwe masalah, kita bakal free ngirim bagean kanggo panggantos, kalebu ragad express.Sawise babar pisan, yen sampeyan butuh spare parts, kita bakal menehi bagean karo rega biaya.Ing cilik saka fault mixer kedados, kita bakal mbantu kanggo menehi hasil karo pisanan, kanggo ngirim gambar / video kanggo panuntun dhumateng, utawa manggon video online karo engineer kita kanggo instruksi.

4. Apa sampeyan duwe kemampuan ngrancang lan ngusulake solusi?
Ya, bisnis utama kita nindakake kabeh baris produksi packing lan selaras miturut requirments beda.
5. Apa mesin campuran pita bubuk sampeyan duwe sertifikat CE?
YES, Kabeh mesin disetujoni CE, lan duwe sertifikat CE.
Kajaba iku, kita duwe sawetara paten teknis desain mesin campuran pita bubuk, kayata desain sealing poros, uga pengisi auger lan desain tampilan mesin liyane, desain tahan debu.

6. produk apa bisa pita blending mixer nangani?
Pita campuran mixer digunakake digunakake ing proses manufaktur bahan bubuk ing pirang-pirang lapangan, kayata kimia, obat, panganan lan konstruksi.Cocog kanggo nyampur macem-macem bubuk, bubuk kanthi jumlah cairan cilik, lan bubuk kanthi granula.
Klik kene kanggo mriksa apa produk sampeyan bisa digunakake ing mixer pita

7. Kepiye carane mesin campuran pita industri bisa digunakake?
Prinsip kerja mesin pencampur pita ganda yaiku, Pita njaba nyurung materi saka sisih loro menyang tengah, lan pita utama nyurung materi saka tengah menyang sisih loro kanggo entuk campuran efektif sing dhuwur, Pita desain khusus kita ora bisa ditindakake. sudut mati ing tank campuran.
Wektu campuran efektif mung 5-10 menit, malah kurang ing 3 menit.

Mesin Blending Pita Seri TDPM12

8. Carane milih mesin campuran pita pindho?
■ Pilih antarane pita lan paddle blender
Sadurunge milih mesin blender pita dobel, konfirmasi manawa blender pita cocok.
Mesin campuran pita kaping pindho cocog kanggo nyampur bubuk utawa granula sing beda-beda kanthi kapadhetan sing padha lan ora gampang pecah.Ora cocok kanggo materi sing bakal leleh utawa lengket ing suhu sing luwih dhuwur.
Yen produk sampeyan campuran kalebu bahan kanthi kepadatan sing beda banget, utawa gampang pecah, lan bakal leleh utawa lengket nalika suhu luwih dhuwur, disaranake sampeyan milih blender paddle.
Amarga prinsip kerja beda-beda.Mesin campuran pita mindhah bahan ing arah sing ngelawan kanggo entuk efisiensi campuran sing apik.Nanging mesin paddle blending ndadekke bahan saka ngisor tank kanggo ndhuwur, supaya bisa tetep bahan lengkap lan ora nggawe suhu munggah sak nyawiji.Iku ora bakal nggawe materi karo Kapadhetan luwih gedhe tetep ing ngisor tank.
■ Pilih model sing cocog
Sawise konfirmasi nggunakake blender pita, mula nggawe keputusan babagan model volume.Mesin campuran pita saka kabeh supplier duwe volume campuran sing efektif.Biasane kira-kira 70%.Nanging, sawetara panyedhiya nyebutake model kasebut minangka volume campuran total, dene sawetara kaya kita menehi jeneng model mesin campuran pita minangka volume campuran sing efektif.
Nanging akeh manufaktur ngatur output minangka bobot, dudu volume.Sampeyan kudu ngetung volume sing cocog miturut kapadhetan produk lan bobot batch.
Contone, pabrikan TP ngasilake 500kg glepung saben batch, sing kapadhetan 0,5kg / L.Output bakal 1000L saben batch.Sing dibutuhake TP yaiku mesin blending pita kapasitas 1000L.Lan model TDPM 1000 cocok.
Mangga mbayar manungsa waé kanggo model saka supplier liyane.Priksa manawa 1000L minangka kapasitas, dudu volume total.
■ Kualitas mesin pencampur bubuk
Sing terakhir nanging sing paling penting yaiku milih mesin campuran bubuk kanthi kualitas dhuwur.Titik teknis utama kanggo mesin campuran gampang diresiki lan efek sealing sing apik.
1. Merek packing gasket yaiku Burgmann Jerman sing luwih awet lan tahan.
Bisa mesthekake Good shaft sealing lan discharge sealing.Kaya sing ditampilake ing video enclosure, ora ana bocor nalika nyoba nganggo banyu.
2. Full-welding teknologi ing kabèh mesin nyawiji minangka ditampilake ing video ditempelake.Ora ana celah kanggo ndhelikake bubuk, gampang diresiki.(Wêdakakêna bisa ndhelik ing celah las lan dadi ala malah ngrusak bubuk seger tanpa perawatan las lengkap.)
3. 99% nyampur uniformity karo 5-10 min.