SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin pangisi auger Seri TP-PF

Mesin pangisi auger Seri TP-PF yaiku mesin dosis sing ngisi jumlah produk sing tepat menyang wadhah (Botol, tas jar lsp).cocok kanggo ngisi bahan bubuk utawa granular.
Produk disimpen ing hopper lan dispense materi saka hopper karo meneng puteran liwat feeder dosis , ing saben siklus, meneng dispenses jumlah predetermines prodhuk menyang paket.
Shanghai TOPS GROUP wis fokus ing mesin pangukuran bubuk lan partikel.Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis sinau akeh teknologi canggih lan ditrapake kanggo perbaikan mesin kita.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF

Akurasi ngisi dhuwur

Amarga prinsip mesin ngisi auger yaiku nyebarake materi liwat sekrup, akurasi sekrup langsung nemtokake akurasi distribusi materi kasebut.
Ngawut-awut ukuran cilik diproses dening mesin panggilingan kanggo mesthekake yen lading saben meneng rampung equidistant.Tingkat maksimum akurasi distribusi materi dijamin.

Kajaba iku, motor server pribadi ngontrol saben operasi meneng, motor server pribadi.Minangka prentah, servo bakal pindhah menyang posisi lan terus posisi kasebut.Njaga akurasi ngisi sing luwih apik tinimbang motor langkah.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF1

Gampang kanggo ngresiki

Kabeh mesin Seri TP-PF digawe saka Stainless steel 304, bahan stainless steel 316 kasedhiya miturut materi karakter sing beda kayata bahan Corrosive.
Saben Piece saka mesin disambungake dening welding lengkap lan polish, uga longkangan sisih hopper, iku welding lengkap lan ora ana longkangan, gampang banget kanggo ngresiki.
Sadurunge, hopper digabungake karo hopper munggah lan mudhun lan ora trep kanggo dismantle lan ngresiki.
kita wis nambah desain setengah mbukak hopper, ora perlu mbongkar aksesoris, mung kudu mbukak gesper release cepet saka hopper tetep kanggo ngresiki hopper.
Suda banget wektu kanggo ngganti bahan lan ngresiki mesin.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF02

Gampang kanggo operate

Kabeh mesin ngisi bubuk jinis auger TP-PF diprogram dening PLC lan layar Tutul, Operator bisa nyetel bobot ngisi lan nindakake setelan parameter ing layar tutul langsung.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF3

Kanthi Memori Resi Produk

Akeh pabrik bakal ngganti bahan saka macem-macem jinis lan bobot sajrone proses produksi.Mesin pangisi bubuk jinis Auger bisa nyimpen 10 rumus sing beda.Yen sampeyan pengin ngganti produk sing beda, sampeyan mung kudu golek rumus sing cocog.Ora perlu nyoba kaping pirang-pirang sadurunge kemasan.Banget trep lan trep.

Antarmuka multi-basa

Konfigurasi standar layar tutul ing versi Inggris.Yen sampeyan butuh konfigurasi ing macem-macem basa, kita bisa ngatur antarmuka ing macem-macem basa miturut syarat sampeyan.

Nggarap macem-macem peralatan kanggo nyukupi kabutuhan produksi sing beda

Mesin pangisi Auger bisa dirakit nganggo mesin sing beda-beda kanggo mbentuk mode kerja anyar kanggo nyukupi syarat produksi sing beda.
Bisa digunakake karo sabuk conveyor linear, cocog kanggo ngisi otomatis macem-macem jinis botol utawa kendi.
Mesin pangisi Auger uga bisa dirakit nganggo turntable, sing cocog kanggo kemasan siji jinis botol.
Ing wektu sing padha, bisa uga nganggo mesin doypack otomatis jinis Rotary lan Linear kanggo nyadari kemasan tas otomatis.

Bagian kontrol listrik

Kabeh merek peralatan listrik merek internasional sing kondhang, kontaktor relay yaiku relay merek Omron lan kontaktor, silinder SMC, motor servo merek Taiwan Delta, sing bisa njamin kinerja kerja sing apik.
Preduli saka karusakan electrical sak nggunakake, sampeyan bisa tuku lokal lan ngganti.

Permesinan porcessing

Merek kabeh bantalan yaiku merek SKF, sing bisa njamin karya mesin tanpa kesalahan jangka panjang.
Bagian mesin dirakit kanthi ketat miturut standar, sanajan mesin kosong sing mlaku tanpa bahan ing njero, sekrup ora bakal ngikis tembok hopper.

Bisa ngganti mode bobot

Mesin pangisi bubuk Auger bisa nglengkapi sel beban kanthi sistem timbangan sensitif sing dhuwur.Priksa manawa akurasi ngisi dhuwur.

Ukuran auger sing beda-beda ketemu bobot ngisi sing beda

Kanggo mesthekake akurasi ngisi, siji ukuran sekrup cocok kanggo siji bobot, Biasane:
Auger diameter 19mm cocok kanggo ngisi produk 5g-20g.
Auger diameter 24mm cocok kanggo ngisi produk 10g-40g.
Auger diameter 28mm cocok kanggo ngisi produk 25g-70g.
34mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 50g-120g.
38mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 100g-250g.
41mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 230g-350g.
47mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 330g-550g.
51mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 500g-800g.
59mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 700g-1100g.
64mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 1000g-1500g.
77mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 2500g-3500g.
88mm diameter auger cocok kanggo ngisi produk 3500g-5000g.

Ukuran auger ing ndhuwur cocog karo bobot ngisi Ukuran sekrup iki mung kanggo bahan konvensional.Yen karakteristik materi sing khusus, kita bakal milih ukuran auger beda miturut materi nyata.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF4

Aplikasi mesin ngisi bubuk auger ing macem-macem jalur produksi

Ⅰ.Mesin pangisi Auger ing baris produksi semi-otomatis
Ing jalur produksi iki, Para Buruh bakal nyelehake bahan mentah menyang mixer miturut proporsi kanthi manual.Bahan mentah bakal dicampur karo mixer lan mlebu hopper transisi feeder.Banjur bakal dimuat lan diangkut menyang hopper mesin pangisi auger semi otomatis sing bisa ngukur lan nyebarake materi kanthi jumlah tartamtu.
Mesin ngisi bubuk auger semi otomatis bisa ngontrol kerja feeder sekrup, ing hopper mesin ngisi auger, ana sensor level, menehi sinyal kanggo feeder sekrup nalika level materi kurang, banjur feeder sekrup bakal bisa digunakake kanthi otomatis.
Nalika hopper kebak materi, sensor tingkat menehi sinyal kanggo meneng feeder lan meneng feeder bakal mandheg digunakake kanthi otomatis.
Garis produksi iki cocog kanggo ngisi botol / jar lan tas, Amarga dudu mode kerja kanthi otomatis, cocog kanggo pelanggan kanthi kapasitas produksi sing relatif cilik.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF5

Spesifikasi saka macem-macem model mesin ngisi bubuk auger semi otomatis

Model

TP-PF-A10

TP-PF-A11

TP-PF-A11S

TP-PF-A14

TP-PF-A14S

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

11L

25L

50L

Packing Bobot

1-50g

1 - 500 g

10 - 5000 g

Dosis bobot

Miturut auger

Miturut auger

Miturut sel mbukak

Miturut auger

Miturut sel mbukak

Bobot Umpan Balik

Miturut skala off-line (ing gambar)

Miturut skala off-line (ing

gambar)

Umpan balik bobot online

Miturut skala off-line (ing gambar)

Umpan balik bobot online

Akurasi Packing

≤ 100g, ≤±2%

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Kacepetan Isi

40 - 120 kaping saben

min

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

Power Supply

3P AC208-415V

50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,84 KW

0,93 KW

1,4 KW

Total Bobot

90 kg

160 kg

260 kg

Ⅱ.Mesin pangisi Auger ing baris produksi ngisi botol / jar otomatis
Ing jalur produksi iki, mesin ngisi auger otomatis dilengkapi conveyor linier sing bisa nyadari kemasan otomatis lan ngisi botol / kendi.
Jenis kemasan iki cocog kanggo macem-macem jinis kemasan botol / jar, ora cocog kanggo kemasan tas otomatis.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF6
Mesin pangisi auger Seri TP-PF7
Mesin pangisi auger Seri TP-PF8

Model

TP-PF-A10

TP-PF-A21

TP-PF-A22

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

11L

25L

50L

Packing Bobot

1-50g

1 - 500 g

10 - 5000 g

Dosis bobot

Miturut auger

Miturut auger

Miturut auger

Akurasi Packing

≤ 100g, ≤±2%

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Kacepetan Isi

40 - 120 kaping saben

min

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

Power Supply

3P AC208-415V

50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,84 KW

1,2 KW

1,6 KW

Total Bobot

90 kg

160 kg

300 kg

Sakabèhé

ukuran

590 × 560 × 1070 mm

1500 × 760 × 1850 mm

2000 × 970 × 2300 mm

Ⅲ.Mesin pangisi Auger ing mesin ngisi botol otomatis / jar Rotary
Ing jalur produksi iki, mesin ngisi auger otomatis puteran dilengkapi chuck puteran, sing bisa nyadari fungsi ngisi otomatis kaleng / jar / botol.Amarga chuck Rotary disesuaikan miturut ukuran botol tartamtu, mula mesin kemasan jinis iki umume cocog kanggo botol / jar / kaleng ukuran siji.
Ing wektu sing padha, chuck puteran bisa posisi botol kanthi apik, mula gaya kemasan iki cocog banget kanggo botol kanthi cangkeme sing relatif cilik lan entuk efek ngisi sing apik.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF10

Model

TP-PF-A31

TP-PF-A32

Sistem kontrol

PLC & Layar Tutul

PLC & Layar Tutul

Hopper

25L

50L

Packing Bobot

1 - 500 g

10 - 5000 g

Dosis bobot

Miturut auger

Miturut auger

Akurasi Packing

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Kacepetan Isi

40 - 120 kaping saben menit

40 - 120 kaping saben menit

Power Supply

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,2 KW

1,6 KW

Total Bobot

160 kg

300 kg

Sakabèhé

ukuran

 

1500 × 760 × 1850 mm

 

2000 × 970 × 2300 mm

Ⅳ.Mesin pangisi Auger ing baris produksi kemasan tas otomatis
Ing jalur produksi iki, mesin ngisi auger dilengkapi mesin kemasan mini-doypack.
Mesin doypack mini bisa nyadari fungsi menehi tas, mbukak tas, mbukak zipper, ngisi lan fungsi sealing, lan nyadari kemasan tas otomatis.amarga kabeh fungsi mesin kemasan iki diwujudake ing siji stasiun kerja, kecepatan kemasan kira-kira 5-10 paket saben menit, saengga cocok kanggo pabrik kanthi syarat kapasitas produksi cilik.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF11

Ⅴ.Mesin pangisi Auger ing baris produksi kemasan tas rotary
Ing jalur produksi iki, mesin ngisi auger dilengkapi mesin kemasan doypack rotary posisi 6/8.
Bisa nyadari fungsi tas menehi, bukaan tas, bukaan zipper, ngisi lan fungsi sealing, kabeh fungsi mesin packaging iki temen maujud ing stasiun kerja beda, supaya kacepetan packaging cepet banget, watara 25-40bags / saben menit.supaya cocok kanggo pabrik karo syarat kapasitas produksi gedhe.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF12

Ⅵ.Mesin pangisi Auger ing baris produksi kemasan tas jinis linier
Ing jalur produksi iki, mesin pangisi auger dilengkapi mesin kemasan doypack jinis linier.
Bisa nyadari fungsi tas menehi, bukaan tas, bukaan zipper, ngisi lan fungsi sealing, kabeh fungsi saka mesin packaging iki temen maujud ing stasiun kerja beda, supaya kacepetan packaging cepet banget, watara 10-30bags / saben menit, supaya iku cocok kanggo pabrik karo syarat kapasitas produksi gedhe.
Dibandhingake karo mesin doypack Rotary, prinsip apa meh padha, prabédan antarane loro mesin iki desain wangun beda.

Mesin pangisi auger Seri TP-PF13

FAQ

1. Apa sampeyan produsen mesin ngisi auger industri?
Shanghai Tops Group Co., Ltd. diadegake ing taun 2011, minangka salah sawijining produsen mesin pangisi auger sing misuwur ing China, wis adol mesin kita menyang luwih saka 80 negara ing saindenging jagad.

2. Apa mesin pangisi auger bubuk sampeyan duwe sertifikat CE?
Ya, Kabeh mesin kita disetujoni CE, lan duwe sertifikat CE mesin ngisi bubuk auger.

3. Produk apa sing bisa ditangani mesin ngisi bubuk auger?
Mesin ngisi bubuk Auger bisa ngisi kabeh jinis bubuk utawa granula cilik lan digunakake ing panganan, farmasi, kimia lan liya-liyane.

Industri panganan: kabeh jinis bubuk pangan utawa campuran granula kaya glepung, glepung gandum, bubuk protein, susu bubuk, bubuk kopi, rempah-rempah, bubuk cabe, bubuk mrico, biji kopi, beras, biji-bijian, uyah, gula, panganan pet, paprika, bubuk selulosa microcrystalline, xylitol etc.
Industri farmasi: kabeh jinis bubuk medis utawa campuran granul kaya bubuk aspirin, bubuk ibuprofen, bubuk cephalosporin, bubuk amoxicillin, bubuk penisilin, clindamycin
bubuk, bubuk azitromisin, bubuk domperidone, bubuk amantadine, bubuk asetaminofen dll.
Industri kimia: kabeh jinis perawatan kulit lan bubuk kosmetik utawa industri,kaya bubuk ditekan, wêdakakêna pasuryan, pigmen, bubuk eyeshadow, wêdakakêna pipi, wêdakakêna glitter, wêdakakêna highlighting, wêdakakêna bayi, wêdakakêna wêdakakêna, bubuk wesi, awu soda, bubuk kalsium karbonat, partikel plastik, polietilen lsp.

4.Carane milih mesin ngisi auger?
Sadurunge milih pengisi auger sing cocog, kabari aku, apa kahanan produksi sampeyan saiki?yen sampeyan pabrik anyar, biasane mesin packing semi-otomatis cocok kanggo nggunakake.
➢ Produk sampeyan
➢ Ngisi bobot
➢ Kapasitas produksi
➢ Isi ing tas utawa wadhah (botol utawa Jar)
➢ Sumber daya

5. Apa rega mesin ngisi auger?
Kita Nduwe mesin pengepakan bubuk sing beda-beda, adhedhasar produk sing beda-beda, bobot ngisi, kapasitas, pilihan, kustomisasi.Hubungi kita kanggo njaluk solusi lan tawaran mesin ngisi auger sing cocog.