SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Capping Otomatis

  • Mesin Capping Otomatis TP-TGXG-200

    Mesin Capping Otomatis TP-TGXG-200

    Katrangan Mesin Capping Botol TP-TGXG-200 minangka mesin capping otomatis kanggo mencet lan nutup tutup ing botol.Iku dirancang khusus kanggo baris packing otomatis.Beda karo mesin capping jinis intermiten tradisional, mesin iki minangka jinis capping sing terus-terusan.Dibandhingake karo capping intermiten, mesin iki luwih efisien, mencet luwih kenceng, lan ora gawe piala ing tutup.Saiki wis akeh digunakake ing industri panganan, farmasi, kimia.Iku kasusun saka rong bagéan: capping p...
  • Mesin Capping Otomatis

    Mesin Capping Otomatis

    Mesin Capping Botol Otomatis TP-TGXG-200 digunakake kanggo nutup tutup botol kanthi otomatis.Iki digunakake digunakake ing panganan, farmasi, industri kimia lan liya-liyane.Ora ana watesan babagan wujud, materi, ukuran botol normal lan tutup sekrup.Jinis capping terus-terusan ndadekake TP-TGXG-200 adaptasi karo macem-macem kecepatan garis pengepakan.